Σύντομη ήταν η παρουσία του Ηρακλειώτη guard στους πρωταθλητές του ΝΒΑ, Milwaukee Bucks, αφού άφησαν εκτός ρόστερ τον Γιώργο Καλαϊτζάκη και στο ρόστερ επανήλθε ο Wesley Matthews.

Τα «ελάφια» πλήρωσαν το NBA out το καλοκαίρι, δίνοντας 350.000 δολάρια στον Παναθηναϊκό, αλλά πριν από λίγες ώρες τον αποδέσμευσαν.

Πλέον μπορεί οποιαδήποτε ομάδα του ΝΒΑ να τον κάνει δικό της, με τα ίδια χρήματα που έπαιρνε στους Bucks. Με τους πρωταθλητές αγωνίστηκε σε 9 παιχνίδια στον «μαγικό κόσμο» της Λίγκας και πέτυχε 1.8 πόντους μέσο όρο, ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Mike Budenholzer αναζητούσε έναν παίκτη με εμπειρία στο επίπεδο του ΝΒΑ, που θα μπορούσε να προσφέρει αμέσως λύσεις, μιας και οι τραυματισμοί δεν λείπουν από την ομάδα.

Κάτι δηλαδή που έγινε και στην θέση “5” με τον Cousins και συνέβη με τον Matthews, ο οποίος είναι γνώριμος στα “ελάφια” και γνωρίζει και ο ίδιος τα λημέρια τους, οπότε η προσαρμογή θα είναι άμεση.

Έτσι την “πάτησε” ο Καλαϊτζάκης και δεν φεύγει με τον καλύτερο τρόπο, από μία ομάδα που είδε ορισμένα στοιχεία πάνω στον παίκτη το καλοκαίρι που πέρασε και για αυτό τον έφερε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Μόνο αυτό το στοιχείο να λάβουμε υπόψη, αντιλαμβανόμαστε ότι σημαίνει πολλά πράγματα για τον μόλις 22 ετών άσσο, που έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και το ταλέντο του είναι δεδομένο.