Παρελθόν από τους San Antonio Spurs αποτελεί ακόμα ένας Ευρωπαίος παίκτης, αφού μετά τον Goran Dragic και ο Tomas Satoransky είδε την αρμάδα του Τέξας να κόβει -εν κοινεί συναινέσει ωστόσο- την κοινή τους πορεία.

Ο Τσέχος γκαρντ, ο οποίος είχε βιώσει ένα απίθανο Προολυμπιακό Τουρνουά στον Καναδά το περασμένο καλοκαίρι με την πατρίδα του, έπαιξε μόλις μια φορά με την πρώην αρμάδα του προλαβαίνοντας να μετρήσει 3 πόντους και 1 ριμπάουντ -ενώ είχε εκκινήσει τη σεζόν στους New Orleans Pelicans, με τους οποίος αρίθμησε 3 πόντους, 2 ριμπάoυντ και 2 ασίστ ανά 15 αγωνιστικά λεπτά σε 32 εμφανίσεις.

Ταυτόχρονα, όπως ενημέρωσε ο Adrian Wojnarowski, ο Satoranksy αναμένεται να επιστρέψει στους Washington Wizards μέχρι και το φινάλε της τρέχουσας χρονιάς, στην αρμάδα δηλαδή που είχε εκκινήσει την πορεία του στο ΝΒΑ το 2016 και πέρασε μαζί της 3 χρόνια πριν μεταβεί στο Chicago και τους Bulls.

Σε 210 ματς κανονικής περιόδου στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ, ο πρώην παίκτης της Barcelona σημείωσε 7 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ ανά 22 αγωνιστικά λεπτά από το 2016 μέχρι και το 2019 -διάστημα κατά το οποίο μπήκε και 2 φορές στα Playoffs της Ανατολής.