Περισσότερο απ ότι αρχικά αναμενόταν ενδέχεται να παραμείνει εκτός δράσης ο Πάου Γκασόλ. Ο Ισπανός παίκτης κάνει θεραπείες προκειμένου να ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό του (σ.σ. ρήξη πελματιαίας περιτονίας) και να επιστρέψει στα παρκέ προκειμένου να βοηθήσει τους Λος Άντζελες Λέικερς να προκριθούν στα πλέι οφ του ΝΒΑ.

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, όπως δήλωσε ο Μάικ Ντ’ Αντόνι. “Όταν επιστρέψει από τον τραυματισμό του θα είμαστε είτε εντός είτε εκτός πλέι οφ. Τη διαφορά θα την κάνει στα πλέι οφ, εφόσον προκριθούμε”, δήλωσε για την περίπτωση του Ισπανού φόργουορντ/σέντερ ο προπονητής των “Λιμνανθρώπων“, με τον Στιβ Νας να προσθέτει:

“Δεν πιστεύω πως υπάρχει κάποιος στην ομάδα που μετρά τις ημέρες για την επιστροφή του Πάου γιατί δεν έχουμε χρόνο για τέτοια πράγματα”, δήλωσε αρχικά ο Καναδός πλεϊμέικερ, για να συνεχίσει λέγοντας: “Αν και θα ήταν ευπρόσδεκτη η επιστροφή του τη δεδομένη χρονική στιγμή, εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια να κερδίζουμε ακόμα και χωρίς αυτόν“.