Χωρίς τους Μάριο Τσάλμερς και Ο-Τζέι Μέιγιο θα συνεχίσουν την κανονική περίοδο Μέμφις και Μιλγουόκι αντίστοιχα. Ο πρώτος τραυματίστηκε στον αχίλλειο τένοντα στον αγώνα στη Βοστόνη και την Παρασκευή (11/3) οι Γκρίζλις ανακοίνωσαν και τα μαντάτα του τραυματισμού του αλλά και ότι τον αποδέσμευσαν, ώστε να αφήσουν κενή μία θέση στο ρόστερ και να αναζητήσουν έναν αναπληρωρωματικό γκαρντ…

Οι άνθρωποι της ομάδας εξήγησαν πως «ο Μάριο (σ.σ.: μ.ό. φέτος 10,8π.-3,8ασ.) είναι σημαντικό κομμάτι της ομάδας, όμως έπρεπε να τον αντικαταστήσουμε λόγω των πολλών απουσιών». Οι «Αρκούδες» (ρεκόρ 38-26 και 5η θέση στη Δύση) έχουν χάσει ήδη για τη σεζόν τον Μαρκ Γκασόλ, ενώ εσχάτως άτυχοι στάθηκαν οι Ζακ Ράντολφ, Μάικ Κόνλεϊ τζούνιορ και Κρις Άντερσεν και εκτός παραμένουν οι Τζόρνταν Άνταμς και Μπράνταν Ράιτ.

Το υπόλοιπο της σεζόν θα χάσει και ο Ο-Τζέι Μέιγιο των Μπακς. Ο Αμερικανός γκαρντ υπέστη κάταγμα στον δεξιό αστράγαλο καθώς… γλίστρησε στις σκάλες του σπιτιού του, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας του Μιλγουόκι… Ο Μέιγιο κατέγραψε στην τρέχουσα σεζόν μ.ό. 7,8π.-2,9ασ.-2,6ριμπ. σε 41 ματς και 26,6΄ και θα επιστρέψει πια την επόμενη περίοδο. Τα «Ελάφια» παραμένουν στην τελευταία θέση της Σέντραλ με ρεκόρ 27-38 και έχουν της Ανατολής.