Δυστυχώς, τα νέα για τον Klay Thompson και τους Warriors δεν είναι ευχάριστα. Ο τραυματισμός του All-Star σούτινγκ γκαρντ αποδείχθηκε (όπως φοβόντουσαν στο San Francisco) πολύ σοβαρός, καθώς πρόκειται για ρήξη αχίλλειου τένοντα, γεγονός που θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων για ολόκληρη τη σεζόν 2020-21!

Θυμίζουμε ότι ο Thompson έχασε όλη την προηγούμενη χρονιά λόγω ενός άλλου πολύ σοβαρού τραυματισμού στο αριστερό γόνατο, όταν υπέστη ρήξη χιαστού στους Τελικούς του ΝΒΑ τον Ιούνιο του 2019. Η κακοδαιμονία που τον κατατρέχει, όμως, δεν σταμάτησε εκεί, καθώς τραυματίστηκε εκ νέου την Τετάρτη (18/11) ενώ έτρεχε!

Το οξύμωρο είναι ότι μέχρι τον πρώτο τραυματισμό του, ο Thompson ήταν ένας από τους “σιδερένιους” παίκτες του ΝΒΑ, καθώς είχε χάσει συνολικά μόνο 25 από τα 640 παιχνίδια στα οποία μπορούσε να αγωνιστεί με τους “πολεμιστές” στην κανονική περίοδο, δηλαδή το 3,9%.

Η τελευταία φορά που τον είδαμε στο γήπεδο ήταν στον 6ο τελικό με τους Raptors, στις 13 Ιουνίου 2019. Και αν όλα πάνε καλά, θα τον ξαναδούμε τον Οκτώβριο του 2021…

Δείτε το ποστάρισμα του Adrian Wojnarowski: