Άλλο ένα restart ετοιμάζεται να κάνει το Orlando. Η ομάδα της Φλόριντα έκανε την αρχή λύνοντας τη συνεργασία της με τον Steve Clifford, τον προπονητή που προσέλαβε πριν από την έναρξη της σεζόν 2018-19.

Ο 59χρονος κόουτς πήγε τη Magic δύο διαδοχικές σεζόν στα Playoffs το 2019 και το 2020, ωστόσο έκανε ένα μεγάλο πισωγύρισμα κατά τη διάρκεια της τρέχουσας χρονιάς. Το Orlando έκανε tanking από πολύ νωρίς και ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο με ρεκόρ 21-51 (το 3ο χειρότερο στο ΝΒΑ), με τον Clifford να γνωρίζει ουσιαστικά από τα μέσα της σεζόν το μέλλον του…

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Steve για τη συνεισφορά του στη Magic. Εκτιμούμε τις θυσίες που έκανε ως πρώτος προπονητής και κατανοούμε ότι το χρονοδιάγραμμα του νέου δρόμου που θα ακολουθήσουμε, δεν συνάδει με τους δικούς του στόχους ως πρώτος προπονητής στη λίγκα μας», αναφέρει ο πρόεδρος Jeff Weltman στη σχετική ανακοίνωση.

ΚΑΛΟΒΛΕΠΕΙ STOTTS ΤΟ ORLANDO

Ήδη έχει αναδυθεί στην επιφάνεια το πρώτο όνομα για την κενή θέση του προπονητή στο Orlando. Πρόκειται για τον Terry Stotts, που έμεινε χωρίς δουλειά μία ημέρα νωρίτερα, μετά την απόλυσή του από το Portland έπειτα από εννέα συναπτά χρόνια στον πάγκο των Blazers.