Η σεζόν για τους Ιντιάνα Πέισερς έφτασε στο τέλος της μετά και την χθεσινή ήττα από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς με 106-102 και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δεν μπόρεσαν να προκριθούν στα ημιτελικά της ανατολικής περιφέρειας. Οι παράγοντες της ομάδας θα έχουν αρκετό καιρό μπροστά τους ώστε να δουν τι έφταιξε και να ξεκινήσουν τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν.

Ο πρώην«άσσος» των Ατλάντα Χοκς,Τζέφ Τίγκ ο οποίος αποτελεί γέννημα θρέμμα της πόλης με δηλώσεις του μετά την λήξη του αγώνα αποκάλυψε ότι επιθυμία του είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται και του χρόνου στην Ιντιάνα:« Αγαπάω την πόλη της Ιντιάνας. Όλοι με ξέρουν,εδώ γεννήθηκα,εδώ μεγάλωσα. Ήθελα να αγωνιστώ εδώ και πολύ καιρό στην ομάδα. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα και χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ».

Την τελευταία μέρα του Ιουνίου ο 28χρονος γκάρντ μένει ελεύθερος και μένει να δούμε αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται για λογαριασμό των Πέισερς και την επόμενη σεζόν. Φέτος ο απόφοιτος του Wake Forest είχε 15.3 πόντους,4 ριμπάουντ και 7.8 ασίστ σε 32.4 λεπτά μέσο όρο ανά αγώνα.