Ο Michael Jordan χαρακτηρίζεται από τον περισσότερο κόσμο ως ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών στο “μαγικό” κόσμο του ΝΒΑ.

Δικαίως βέβαια με όλα αυτά τα κατορθώματα που έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει. Έχει κατακτήσει 6 φορές τον τίτλο του πρωταθλητή, έχει αναδειχθεί 6 φορές MVP των τελικών, άλλες 5 φορές MVP της κανονικής διάρκειας της σεζόν, έχει συμμετάσχει 14 φορές σε All Star Game και έχει ακόμη πάρα πολλά ατομικά ρεκόρ που δύσκολα “σπάνε”.

Λογικό είναι λοιπόν να είναι και ο πιο ακριβοπληρωμένος πρώην επαγγελματίας αθλητής σύμφωνα με τη λίστα του Forbes. Σύμφωνα μάλιστα και με τον Darren Rovell έχει κερδίσει 90 εκατομμύρια δολάρια στο ΝΒΑ, ωστόσο πλέον κερδίζει ακόμα περισσότερα χρήματα κάθε χρονιά από την εταιρεία Nike.

Επίσης, είναι ιδιοκτήτης της ομάδας των Charlotte Hornets αυτή τη στιγμή στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη και πολλοί αθλητές κορυφαίου επιπέδου σε κάθε λογής άθλημα θα “ζήλευαν” όλα αυτά τα έσοδα που έχει ο Michael Jordan

Τέλος, με την τελευταία έρευνα του Forbes, o “Air” Jordan κερδίζει 2,1 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο, όντας ο πιο ακριβοπληρωμένος πρώην επαγγελματίας αθλητής.

Δείτε τη σχετική δημοσίευση: