Αναλυτικά:

Nuggets- Celtics 87-105

 

 

Πλήρη στατιστικά ΕΔΩ.

Hornets- Hawks 101-105

 

Πλήρη στατιστικά ΕΔΩ.

 

Cavaliers- Pelicans 109-116

 

Με το δίδυμο Zion Williamson και Βrandon Ingram να πετυχαίνουν συνολικά 65 πόντους με 24-44 σουτ, οι Pelicans κατάφεραν να ανατρέψουν ένα χαμένο παιχνίδι στο Οχάιο και να συνεχίσουν το κυνήγι των play offs.

Οι φιλοξενούμενοι έτρεξαν συνολικά ένα σερί της τάξης του 26-15 στην τελευταία περίοδο, με τον Wade να είναι ο πρώτος σκόρερ των Cavs με 21 πόντους (5-8 τρίποντα).

 

 

Πλήρη στατιστικά ΕΔΩ.

Magic- Bucks 87-124

 

 

Πλήρη στατιστικά ΕΔΩ.

Timberwolves- Bulls 121-117

Δύο από τις ομάδες που είτε έχουν ανταλλάξει αρκετούς παίκτες μεταξύ τους είτε πολλοί αθλητές έχουν μεταβεί από τη μία στην άλλη ως ελεύθεροι τέθηκαν αντιμέτωπες χθες στη Μινεσότα, με την τοπική ομάδα να επικρατεί δύσκολα των ποιοτικά καλύτερων «Ταύρων».

Ο D’ Angelo Russell και ο Karl Anthony Towns ήταν οι κυρίαρχοι παίκτες των νικητών με 27 πόντους έκαστος αλλά και 17-28 σουτ αθροιστικά, ενώ ο Zach LaVine σκόραρε πάνω από 30 (30) πόντους για δεύτερο συνεχόμενο ματς -αυτή τη φορά κόντρα στην πρώην ομάδα του.

 

 

Πλήρη στατιστικά ΕΔΩ.

Knicks- Raptors 102-96

 

Μετά την πολύ δύσκολη προχθεσινή νίκη στην παράταση επί των Grizzlies, οι Knicks βρήκαν τη ψυχολογία που χρειάζονταν εν όψει συνέχειας, και επικράτησαν δύσκολα επί των Raptors στη Μέκκα του μπάσκετ.

Julius Randle και RJ Barrett οι πρώτοι σκόρερ των νικητών με 26 και 19 πόντους αντίστοιχα, με τον πρώτο μάλιστα να προσθέτει ακόμα 8 «σκουπίδια» και 5 τελικές πάσες στο παλμαρέ του.

Από την άλλη μεριά, ο Gary Trent Jr -μετά τους 44 πόντους που πέτυχε κόντρα στους Cavaliers- έμεινε στους 23 με 3-8 τρίποντα.

 

 

 

Πλήρη στατιστικά ΕΔΩ.

Mavericks- Spurs 117-119

 

Με τον DeMar DeRozan να πετυχαίνει το νικητήριο σουτ σε ήδη πανέμορφη ατομικά βραδιά για τον ίδιο (33 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 8 ασίστ), οι Spurs πήραν το ντέρμπι του Τέξας και πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη εδώ και 4 αναμετρήσεις.

Οι Ευρωπαίοι Doncic και Porzingis ήταν για ακόμα μια φορά οι μόνοι πρωταγωνιστές των Mavericks, που έχουν κερδίσει τα 6 από τα τελευταία 8 τους ματς, με τους 110 πόντους των Spurs να αποτελούν την αιχμή του δόρατος αναφορικά με το αμυντικό τους γίγνεσθαι.

Πλήρη στατιστικά ΕΔΩ.

 

 

 

Clippers- Pistons 131-124

 

Παρά την απουσία του Κawhi Leonard και το γεγονός πως δυσκολεύτηκαν πολύ περισσότερο από το φυσιολογικό, οι Clippers είδαν στα πρόσωπα των Morris (33) και George (32) τους πρωτεργάτες ακόμα μιας νίκης τους φέτος.’

Ταυτόχρονα, οι Ευρωπαίοι Batum και Zubac πέτυχαν 14 πόντους, 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 4-4 τρίποντα, και 13 πόντους και 10 ριμπάουντ, αντίστοιχα.

 

 

 

Πλήρη στατιστικά ΕΔΩ.

 

Blazers- Heat 98-107

 

Έχοντας ως τρανό τους όπλο την άμυνα για ακόμα ένα ματς, οι Heat πέρασαν από το Όρεγκον και ξεκίνησαν δυναμικά την -4αρων αγώνων- περιοδεία τους στη Δύση.

Ο Bam Adebayo ήταν ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης με 22 πόντους (9-14 σουτ), ενλω ο Jimmy Butler ο πιο… γεμάτος (20 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ).

Αξίζει να αναφερθεί το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι κράτησαν τους υπερσκόρερ Lillard και ΜcCollum στους 17 και 12 πόντους αντίστοιχα (10-28 σουτ συνολικά)!

 

 

Πλήρη στατιστικά ΕΔΩ.