Οι Ράπτορς προσπαθούν να καλύψουν το χαμένο έδαφος, μετά την οριστική αποχώρηση του Καούαι Λέοναρντ, και μέσα σε ένα 24ωρο υπέγραψαν δύο παίκτες που αγωνίζονται κυρίως στην θέση «3».

Συγκεκριμένα, χθες συμφώνησαν με τον πρώην παίκτη των Πέλικανς και Πίστονς, Στάνλει Τζόνσον, ενώ σήμερα έγινε γνωστό ότι στον Καναδά θα αγωνίζεται την νέα σεζόν ο Ροντε Χόλις-Τζέφερσον (πρώην των Νετς).

Οι πρωταθλητές του NBA συμφώνησαν με δύο παίχτες που έχουν προοπτικές καθώς ο Τζόνσον είναι 23 και ο Χόλις-Τζέφερσον 24 ετών και αγωνίζονται στις θέσεις «3» και «4».

Παρότι, είναι δεδομένο ότι δεν θα έχουν την ίδια παραγωγή με έναν σούπερσταρ του βεληνεκούς του Λέοναρντ, οι δύο παίκτες φημίζονται για τις εξαιρετικές αμυντικές τους ικανότητες, ενώ παράλληλα υπήρξαν συμπαίκτες στο κολέγιο της Αριζόνα

Ένα από τα βασικά τους ελάττωμα είναι το σουτ, το οποίο θα λείψει συνολικά από την ομάδα του Τορόντο, μετά την φυγή των Λέοναρντ και Γκριν. Ο Τζόνσον έχει ποσοστό καριέρας 29% από τα 7,25, ενώ ο Τζέφερσον εκτελεί με το κάκιστο 22%.

Όπως και να έχει, ο Μασάι Ουτζίρι φαίνεται να επέλεξε να συνεχίσει με τον τωρινό κορμό για ακόμη μία σεζόν ποντάροντας σε «παίκτες-στοιχήματα» με προοπτική εξέλιξης στο παιχνίδι τους.