Οι δύο αρχηγοί, που βγήκαν μέσω τις ψηφοφορίας του κοινού, ανακοίνωσαν τους συμπαίκτες που θα έχουν στην ομάδα τους για το All Star. Η διαδικασία  δεν καλύφθηκε τηλεοπτικά παρά τις έντονες πιέσεις προς τον Κομισάριο Άνταμ Σίλβερ , αλλά έγινε μέσω Conference Call  των δύο  σούπερ σταρ και των παραγόντων του ΝΒΑ. Τα αποτελέσματα γνωστοποιήθηκαν, χωρίς ωστόσο να ανακοινωθούν με ποια σειρά επέλεξαν οι  δύο παίκτες.

Ο Κάρι έκανε πράξη τη δήλωση του , όπου είχε πει ότι θα διαλέξει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και ο Έλληνας φόργουορντ είναι συμπαίκτης με τον ηγέτη των Ουόριορς. Όπως θα παρατηρήσετε υπάρχουν και κάποιοι παλιοί συμπαίκτες που θα ξαναπαίξουν μαζί, όπως ο Ίρβινγκ με τον Λεμπρόν, αλλά και οι Ντουράντ- Ουέστμπρουκ, όπου αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον για το τι θα γίνει σε περίπτωση που βρεθούν την ίδια στιγμή να αγωνιστούν στο παρκέ, μετά το όσα έχουν προηγηθεί μεταξύ τους.

Οι επιλογές του Λεμπρόν Τζέιμς: Κάιρι Ίρβινγκ, Κέβιν Ντουράντ, Άντονι Ντέιβις, ΝτεΜάρκους Κάζινς, Μπράντλεϊ Μπιλ, ΛαΜάρκους Όλντριτζ, Κέβιν Λοβ, Βίκτορ Ολαντίπο, Ράσελ Ουέστμπρουκ, Βίκτορ Ολαντίπο, Κρίσταπς Πορζίγκινς και Τζον Ουόλ.

Οι επιλογές του Στεφ Κάρι: Τζέιμς Χάρντεν, ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Τζόελ Εμπίντ, Νταμιάν Λίλαρντ, Τζίμυ Μπάτλερ, Ντρέιμοντ Γκριν, Κάιλ Λόουρι, Κλέι Τόμπσον, Καρλ-Άντονι Τάουνς και Αλ Χόρφορντ.