Μπορεί η απόδοσή του ήδη από την περσινή χρονιά να μη θυμίζει σε τίποτα απολύτως τον εαυτό του τόσο στη σεζόν πρωταθλήματος των Los Angeles Lakers το 2020 όσο και στη θητεία του στους New Orleans Pelicans, μπορεί να απέχει εδώ και πολύ καιρό ελέω τραυματισμού από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «Λιμνανθρώπων», αλλά η βίλα του Anthony Davis απλά τα… σπάει -όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν!

Η έκταση της έπαυλης στο Bel Air της California έχει αγοραστεί εδώ και μερικούς μήνες από τον απόφοιτο του Kentucky αντί 31 εκ. δολ. Αμερικής, σε μια κίνηση εγκατάστασης και παραμονής στην περιοχή ό,τι και αν συμβεί -ενώ αξίζει να αναφερθεί και το γεγονός πως έχει σπαταλήσει ακόμα 20 εκ. δολ. μετά την εν λόγω αγορά προκειμένου να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές σε μια βίλα που φιλοξενεί περισσότερα από 200 (!) ξεχωριστά σπίτια.

Τέλος, αυτό το συγκρότημα, το οποίο και χτίστηκε κατά τη δεκαετία του 1980, έχει έκταση της τάξης των 1858 τετραγωνικών μέτρων, ένα νούμερο που ζαλίζει, ενώ διαθέτει δικό της κολυμβητήριο, γήπεδο μπάσκετ αλλά και γήπεδο τένις!