Για πολλά χρόνια, οι διεκδικητές του τίτλου εκ μέρους της Δυτικής Περιφέρειας, είχαν “σταβωλεμιάσει” να κοιτάζουν τους Λέικερς να μην αφήνουν τίποτα όρθιο στο πέρασμα τους, με κατακτήσεις τίτλων και μόνιμες πρωτίες. Πλέον έχει φτάσει η στιγμή της εκδίκησης…!

Ο ιδιότροπος και οξύθυμος ιδιοκτήτης των Μάβερικς, Μαρκ Κούμπαν σίγουρα απολαμβάνει την φετινή σεζόν των Λέικερς, που όπως όλα δείχνουν θα τερματίσουν για 4η συνεχόμενη χρονιά σημειώνοντας λιγότερες από 30 νίκες. Βέβαια υπάρχουν ελπίδες όπως στο La La Land…,  με τον Μάτζικ Τζόνσον να εγκαινιάζει την έναρξη μιας νέας εποχής για τους “Showtime”. Την θέση του General Manger, ανέλαβε πριν λίγες μέρες ο Ρομπ Πέλινκα (μάνατζερ του Κόμπι Μπράιαντ), προσπαθώντας να βοηθήσει τον Μάτζικ να υλοποιήσει το επιχειρηματικό του σχέδιο, χτίζοντας από την αρχή ένα ιστορικό franchise.

Παρότι όλοι οι ιδιοκτήτες εύχονται τα καλύτερα στον Μάτζικ Τζόνσον, ώστε οι “Λιμνάνθρωποι” να επανέλθουν σε ανταγωνιστικά επίπεδα, ο Μαρκ Κουμπαν έκανε την διαφορά αμφισβητώντας εξ’αρχής τους “εγκέφαλους” των Λέικερς. Ήταν τόσο βάναυσα ειλικρινής που ανέφερε: «Εύχομαι στους Λέικερς τα χειρότερα. Να αποτύχουν παταγωδώς. Ελπίζω το δίδυμο Μάτζικ – Πέλινκα να μείνει στην ιστορία ως το χειρότερο δίδυμο Προέδρου – GM». Προφανώς ο στόχος του είναι να βγάλει από την μέση μια εξαιρετική ομάδα, ώστε οι “Μαβς” να “πατήσουν επι πτωμάτων” ανεβαίνοντας βαθμολογικά αλλά και σε θέματα μάρκετινγκ.