Ο πασίγνωστος συγγραφέας και επί χρόνια ρεπόρτερ των Bulls, Sam Smith τόνισε πως ο Michael Jordan σκαρφίστηκε πολλά ψέματα στο «The Last Dance».

Το «The Last Dance» έριξε αυλαία, παρ’ όλα αυτά όμως συνεχίζεται η κουβέντα και γίνεται πολύς λόγος, τόσο για τον ίδιο τον Jordan, όσο και για αρκετές ακόμη λεπτομέρειες που δεν ξέραμε.

Μία εξ αυτών, το ότι ο Jordan δεν ήταν τόσο ειλικρινής στο εν λόγω ντοκιμαντέρ.

Το λιγότερο αποκαλυπτικός ήταν ο επί χρόνια ρεπόρτερ των Chicago Bulls, Sam Smith, αφού σε συνέντευξή του, τόνισε πως ο Michael Jordan, δεν ήταν απόλυτα ειλικρινής σε κάποια πράγματα στο ντοκιμαντέρ.

Χαρακτηριστικά τόνισε πως, «Υπήρχαν πολλά πράγματα στο ντοκιμαντέρ που είπε, τα οποία τυχαίνει να γνωρίζω, τα οποία τα επινόησε. Δεν ήταν μεγάλα ψέματα. Απλώς μοιάζει με αυτές τις ταινίες που βλέπουμε και αναφέρουν ότι βασίζονται σε αληθινή ιστορία.

Στο ντοκιμαντέρ παρουσιάστηκε το περίγραμμα όσων έγιναν, αλλά αρκετές λεπτομέρειες ήταν ανοησίες, όπως το σκηνικό με την πίτσα και το δηλητήριο. Υπήρχαν και άλλα πράγματα, όχι πολύ μεγάλα, στα οποία δεν θέλω να αναφερθώ, αλλά κάποια πράγματα ήταν κραυγαλέα ψέματα».

Δείτε εδώ απόσπασμα της συνέντευξής του: