Ένα βήμα από την πρόκρισή τους στους τελικούς της Δύσης βρίσκονται, πλέον, οι Μέμφις Γκρίζλις, οι οποίοι χθες το βράδυ επικράτησαν εντός έδρας των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ με 103-97 (94-94κ.α.) και έκαναν το 3-1 στη σειρά. Οι “Αρκούδες” εκμεταλλεύονται στο έπακρο την απουσία του Ράσελ Ουέστμπρουκ και παίζοντας σκληρή άμυνα έχουν καταφέρει μέχρις στιγμής να… αποσυντονίσουν τους “Κεραυνούς“, οι οποίοι τα περιμένουν όλα (ή σχεδόν όλα) από τον Κέβιν Ντουράντ.

Πέρα, όμως, από το σαφές, πλέον, προβάδισμα που διαθέτει το Μέμφις, ο προπονητής της ομάδας, Λάιονελ Χόλινς, με δηλώσεις του μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα στάθηκε στη… μαχητικότητα που επιδεικνύουν οι παίκτες του. Μία μαχητικότητα που ευελπιστεί να συνεχιστεί και στα επόμενα παιχνίδια της χρονιάς.

“Είμαστε μία ομάδα που παίζει σκληρά και δεν τα παρατά ποτέ. Δαγκώνουμε! Βγαίνουμε στο παρκέ και απλά παλεύουμε. Είμαστε ανταγωνιστικοί. Δεν είμαστε η πλέον ταλαντούχα ομάδα των πλέι οφ, αλλά συνεχίζουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής των “Αρκούδων“, με τον Μάικ Κόνλεϊ να προσθέτει: “Έχουμε μπροστά μας μία ευκαιρία την οποία πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Ξέρω ότι όλοι είναι συγκεντρωμένοι. Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι προφανές πως οι αντίπαλοί μας θα παλέψουν σκληρά, όπως απόψε (σ.σ.: χθες) γιατί είναι με την πλάτη στον τοίχο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι”.