Ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι θεωρείται ίσως ο εγκυρότερος μπασκετικός δημοσιογράφος στις ΗΠΑ και τα post που κάνει με ειδήσεις γίνονται πρώτο θέμα παντού. Ο Αμερικανός έριξε βόμβα με το τελευταίο ποστάρισμα που έκανε στο twitter, καθώς ανέφερε ότι οι Ρόκετς είναι έτοιμοι να βγάλουν στο σφυρί ακόμα και τους μεγάλους σταρ τους, προκειμένου να ισχυροποιήσουν το ρόστερ τους μέσω ανταλλαγών!

Ο Αντριαν Βοϊναρόσφκι τόνισε στο post που έκανε ότι ο GM του Χιούστον, Ντάριλ Μόρεϊ δείχνει να έχει την επιθυμία να δυναμώσει όσο τίποτα το ρόστερ των Ρόκετς, έχοντας την διάθεση να κάνει ανταλλαγές ακόμα και μεγάλους σταρ της ομάδας του, αλλά και πολλά draft picks.

O Αμερικανός δημοσιογράφος ανέφερε ότι βλέπει δύσκολο να γίνει συζήτηση για ανταλλαγή και του απόλυτου σταρ του Χιούστον, του Τζέιμς Χάρντεν, αλλά όλοι οι υπόλοιποι παίκτες που είναι στο ρόστερ, ακόμα και τα μεγάλα ονόματα, όπως ο Κρις Πολ είναι πιθανό να μπουν στο τραπέζι των ανταλλαγών!

Η διοίκηση των Ρόκετς θέλει να χτίσει μια πανίσχυρη ομάδα που θα μπορέσει να φτάσει στους τελικούς και να διεκδικήσει με αξιώσεις τον τίτλο, καθώς θεωρεί ότι τα τελευταία χρόνια η ομάδα δεν μπορεί να κάνει την μεγάλη υπέρβαση και να φτάσει κοντά στο στέμμα του βασιλιά του ΝΒΑ.

 

ΤΟ POST ΤΟΥ ΒΟΪΝΑΡΟΦΣΚΙ