Οι Πέισερς δεν επέτρεψαν στους Νικς να κάνουν το παιχνίδι τους, επικράτησαν με 82-71 και έκαναν το 2-1 στη σειρά, την  ώρα που το Μέμφις νίκησε με 87-81 της Οκλαχόμα Σίτι και πλέον προηγείται με 2-1.

Τα αποτελέσματα:
Μέμφις – Οκλαχόμα Σίτι 87-81
Ιντιάνα – Νέα Υόρκη 82-71

Αποφασισμένοι

Οι παίκτες της Ιντιάνα μπήκαν στο γήπεδο αποφασισμένοι για να πάρουν το προβάδισμα στη σειρά και το έκαναν, αφού δεν επέτρεψαν στη Νέα Υόρκη να επιβάλλει τον δικό της ρυθμό. Οι Πέισερς νίκησαν με 87-81, με τον Ρόι Χίμπερτ και τον Πολ Τζορτζ να αναλαμβάνουν τον ρόλο του οδηγού.

Ο Χίμπερτ τελείωσε το ματς με 24 πόντους και 12 ριμπάουντ, ο Τζορτζ είχε απολογισμό 14 πόντους, 8 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ενώ ο Χιλ σημείωσε 17 πόντους με 5 τρίποντα. “Έτσι παίζουν οι Πέισερς. Απλά τους “κλειδώσαμε” και με καλή άμυνα πήραμε τη νίκη” είπε μετά το ματς ο Τζορτζ.

Στην αντίπερα όχθη, ο Καρμέλο Άντονι προσπάθησε, έβαλε 21 πόντους, αλλά ήταν απελπιστικά μόνος.

Με πρωταγωνιστή τον Γκασόλ

Το Μέμφις επικράτησε με 87-81 της Οκλαχόμα και προηγείται με 2-1 νίκες στη σειρά, με τον Μαρκ Γκασόλ να βάζει την υπογραφή του στο τρίτο παιχνίδι. Ο Ισπανός σέντερ πέτυχε 20 πόντους και με 2/2 ελεύθερες βολές 1.03′ πριν τη λήξη ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στους Γκρίζλις και τελικά έφτασαν στη νίκη.

Ο Γκασόλ σημείωσε 16 από τους συνολικούς 20 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο και κράτησε την έδρα του Μέμφις αλώβητη στα πλέι οφ. Ο Κέβιν Ντουράντ ωστόσο είχε αντίθετη πορεία από τον Γκασόλ, αφού ναι μεν πέτυχε 25 πόντους, αλλά κατάφερε να βάλει μόνο δύο στην τέταρτη περίοδο.