Το «H-O-R-S-E Game» είναι ένα challenge, στο οποίο οι παίκτες  του παρόντος και του παρελθόντος διαγωνίζονται μεταξύ τους, προκαλώντας ο ένας τον άλλον σε διαφορετικά είδη σουτ. 

Η καραντίνα και ο εγκλεισμός στο σπίτι γεννά νέους τρόπους και μεθόδους για να περνά όμορφα η ώρα των παικτών του NBA. Ένας εξ αυτών, το γνωστό, «H-O-R-S-E Game».

Το NBA H-O-R-S-E, έκανε πρεμιέρα και άφησε θα λέγαμε ανάμεικτα συναισθήματα και αποτελέσματα.

Σταρ και παλαίμαχοι του ΝΒΑ και του WNBA διαγωνίστηκαν την πρώτη μέρα του τουρνουά διαγωνισμού σουτ από το σπίτι τους, πρόσφεραν γέλιο, αλλά σίγουρα δεν κάλυψαν το κενό που υπάρχει λόγω της διακοπής εξαιτίας της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Στα του παιχνιδιού τώρα, μία απ’ τις εκπλήξεις του challenge ήταν σίγουρα ο αποκλεισμός του Chris Paul από παίκτρια του WNBA, την Allie Quigley.

Στα υπόλοιπα ζευγάρια των προημιτελικών, ο παλαίμαχος guard, Billups νίκησε τον Trae Young των Hawks, ο Conley των Jazz επιβλήθηκε της Hall of Famer Tamika Catchings και ο Zach LaVine των Bulls, επιβλήθηκε άνετα του παλαίμαχου forward, Paul Pierce.

Συγκεκριμένα, ο άσος των Bulls, LaVine, είπε στον Pierce, πως: «Μένω σε ετοιμότητα. Κάνω περίπου 500 σουτ την ημέρα».

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι έπαιξαν σε ανοικτά γήπεδα, στα σπίτια τους ή αλλού, έστω κι αν για κάποιους υπήρχε ψιλόβροχο και κρύο, ενώ μόνο ο Conley, βρήκε εσωτερικό χώρο σε ένα γυμναστήριο.

Δείτε εδώ τα βιντεάκια απ’ τα παιχνίδια: