Το 2020 έφερε πολλά δεινά με πρώτο φυσικά και χειρότερο τον Covid-19. Όλος ο κόσμος του τα είχε μαζί του και περίμενε πως και πώς να… ξεκουμπιστεί και να μας αφήσει για να έρθει το 2021 μπας και αλλάξει η μοίρα όλων μας.. Μαζί με όλους ήταν και οι Toronto Raptors, οι οποίοι έδειξαν την δυσαρέσκειά τους για το 2020 και το «αποχαιρέτησαν» με έναν ευρηματικό τρόπο, «υψώνοντάς» του το δάχτυλο!

Η ομάδα του ΝΒΑ είπε «αντίο» στο 2020 με μια σειρά φωτογραφιών από παίκτες και μέλη του συλλόγου που ανέβασε το Toronto στις σελίδες τους στα social media. Όλοι τους έκαναν στο 2020 την γνωστή άσεμνη χειρονομία με το υψωμένο δάχτυλο!

Στο μήνυμα οι Raptors ανέφεραν: «Αγαπητό 2020…».

Βέβαια, υπήρχαν κι άλλα ποστ με μηνύματα από την ομάδα στη συνέχεια τα οποία ανέφεραν ¨οτι υπήρξαν και πολλά μέσα στο 2020 για τα οποίοι όλοι πρέπει να είναι ευγνώμονες:

«Πέρα από την πλάκα, υπάρχουν και πολλά από το 2020 για τα οποία πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στο 2020. Να είμαστε ευγνώμονες για τους φίλους και τις οικογένειές μας. Για τους γιατρούς και τα μέλη της πρώτης υγειονομικής γραμμής κατά του ιού, που έσωσαν αμέτρητες ζωές. Για όλους όσοι πάλεψαν για την κοινωνική δικαιοσύνη. Και τέλος είμαστε ευγνώμονες και για σας που μας υποστηρίζετε με κάθε τρόπο».

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΩΝ RAPTORS