Ο Αζάια Τόμας πήρε το όπλο, το έστρεψε κατά του Κλίβελαντ και έσυρε τα εξ αμάξης στους Καβαλίερς, στους οποίους έπαιξε την σεζόν 2017-18, χρησιμοποιώντας μάλιστα έναν πολύ απαξιωτικό χαρακτηρισμό για την πρώην ομάδα του.

Ο σταρ του ΝΒΑ έκανε live στα social media και εκεί του ήρθε να κάνει έναν απολογισμό για τις ομάδες από τις οποίες είχε περάσει. «Το Σακραμέντο, οι Λέικερς, η Βοστώνη, ήταν… αγάπη», είπε ο Τόμας και συνέχισε ρίχνοντας την ρουκέτα για τους Καβαλίερς και βάζοντας μέσα στο όλο θέμα και τον Λεμπρόν Τζέιμς: «Το Κλίβελαντ ήταν τρύπα με σκ…! Γι αυτό έφυγε ο Λεμπρόν»!

«Συγγνώμη»

Όπως είναι φυσικό το video με τα.. καντήλια του 29χρονου γκαρντ του Ντένβερ για το Κλίβελαντ έγινε viral. Και όπως πάλι είναι φυσικό προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις και ο παίκτης άκουσε τα εξ αμάξης!

Ο Τόμας κατάλαβε ότι έχει κάνει… γκάφα μετά τον χαμό από τις αντιδράσεις και τα «μάζεψε». Ετσι σε δήλωσή του ζήτησε «συγγνώμη» για τα όσα είπε: «Ζητώ συγνώμη για την επιλογή μου στις λέξεις που αφορούν το Κλίβελαντ. Άπλα καθόμουν στο live μου. Μετά από λίγο ξεκαθάρισα απόλυτα την θέση μου. Μόνο αγάπη για όσους έδειξαν αγάπη για εμένα στο Κλίβελαντ».

 

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ… ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΤΟΥ ΤΟΜΑΣ

 

 

Η «ΣΥΓΓΝΩΜΗ» ΤΟΥ 29ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΚΤΗ