Μία από τις χειρότερες σεζόν στην ιστορία των Λος Άντζελες Λέικερς ολοκληρώθηκε την Κυριακή το βράδυ μετά την τέταρτη συνεχόμενη ήττα από τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Οι “Λιμνάνθρωποι” προσπαθούν, πλέον, να… μαζέψουν τα κομμάτια τους και να ανασυνταχθούν εν όψει της επόμενης σεζόν προκειμένου να μην παρουσιάσουν το ίδιο αγωνιστικό… συνονθύλευμα.

Ένα από τα μεγαλύτερα ερωτηματικά (αν όχι το μεγαλύτερο), όμως, έχει να κάνει με την παραμονή (ή μη) του Ντουάιτ Χάουαρντ, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. Ο “Σούπερμαν” παραμένει… ασαφής όσον αφορά το μέλλον του, κάτι που προβληματίζει στο μέγιστο βαθμό την ομάδα του Μάικ Ντ’ Αντόνι αφού πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να αναλάβει να καθοδηγήσει τους “Λιμνανθρώπους” μέχρι την επιστροφή του Κόμπε Μπράιαντ στη δράση.

Έτσι, ακόμα και ο Στιβ Νας φρόντισε να πάρει θέση επί του θέματος τονίζοντας πως “ελπίζω πως ο Ντουάιτ θα επιστρέψει στο Λ.Α.. Πιστεύω πως αυτό είναι το καλύτερο μέρος για εκείνον. Ελπίζω να το βλέπει και ο ίδιος αυτό“.

Το αν η επιθυμία του πολύπειρου γκαρντ θα λάβει σάρκα και οστά θα φανεί… στο χειροκρότημα, αν και με τα παρόντα δεδομένα κάτι τέτοιο δεν μοιάζει πολύ εφικτό