Τίποτα δεν πήγε καλά για τη Charlotte στο ματς με τους Hawks για το play-in tournament του ΝΒΑ. Όχι μόνο εντός γηπέδου, αλλά και εκτός αυτού.

Η κακή μέρα από την αρχή φάνηκε, αφού καθ’ οδόν προς την State Farm Arena, μία μεγάλη αμαξοστοιχία ανάγκασε το πούλμαν που μετέφερε τις “σφήκες”, να αλλάξει πορεία, να κάνει κύκλο και να φτάσει με σημαντική καθυστέρηση στο στάδιο. Οι παίκτες υποχρεώθηκαν μάλιστα να φτάσουν στο γήπεδο περπατώντας κάποια απόσταση, από το σημείο που σταμάτησε το πούλμαν, προκαλώντας σε άλλους γέλια (Harrell) και σε άλλους δυσφορία (Bridges).

Μέσα στο γήπεδο έγινε εν τέλει αυτό που είχε προβλέψει εξ αρχής ο Shaquille O’Neal στην εκπομπή του TNT, ότι οι Hawks θα νικήσουν εύκολα τους Hornets. Ο Shaq έβαλε μάλιστα και στοίχημα με τον Charles Barkley, ότι θα χώσει το χέρι του σε σφηκοφωλιά, εάν οι Hornets φύγουν με την πρόκριση από την Atlanta! Φυσικά και δεν το έχασε.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με μία βαριά ήττα για τη Charlotte, που σήμανε και το τέλος της χρονιάς. Για τον Miles Bridges το τέλος της χρονιάς θα συνοδευτεί πάντως κατά πάσα πιθανότητα και με ένα βαρύ πρόστιμο από το ΝΒΑ, μετά την απρεπή κίνησή του να πετάξει το προστατευτικό μασελάκι του σε έναν οπαδό των Hawks που τον χλεύαζε, ενώ αποχωρούσε από το γήπεδο μετά την αποβολή του με δεύτερη τεχνική ποινή.

Ο φόργουορντ των Hornets πέτυχε πάντως μία νεαρή κοπέλα που στεκόταν δύο θέσεις παραπέρα, με αποτέλεσμα μετά το παιχνίδι να απολογηθεί και μέσω της συνέντευξης Τύπου και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter…