Εκρηκτικές διαστάσεις φαίνεται να παίρνει η κόντρα των Ουόριορς με τους Καβς, μετά την τιμωρία του Ντρέιμοντ Γκριν, η οποία του κοστίζει την συμμετοχή στον πέμπτο τελικό της σειράς. Η συμπεριφορά και οι δηλώσεις του ΛεΜπρον Τζέιμς δεν έμειναν ασχολίαστες ούτε από τον Μαρίς Σπέιτς, ο οποίος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του «Βασιλιά», αναρτώντας ένα tweet, με ένα μπιμπερό.

Ο Σπέιτς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ένας τύπος που κάνει κάτι τέτοιο, χάνει μία και καλή τον σεβασμό προς το πρόσωπό του. Σεβόμουν τον ΛεΜπρον σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του, από τότε που ήταν στο λύκειο. Αλλά γιατί να κάνει τέτοια πράγματα, προκειμένου να αποβληθεί ο αντίπαλος; Ετσι χάνει τον σεβασμό. Είναι παράλογο να τιμωρείς κάποιον για το τίποτα. Αν κάποιος σου βάλει τα αρχ… του στο κεφάλι σου, τι θα κάνεις; Στο παρκέ λέγονται πολλά. Ο ένας λέει άσχημα πράγματα στον άλλον συνεχώς».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο πέμπτος τελικός που θα γίνει στο Γκόλντεν Στέιτ τα ξημερώματα (14/6, 04:00) παρουσιάζει φοβερό ενδιαφέρον!