Τον περασμένο Ιούνιο, ο Ντρέιμοντ Γκριν πρόσφερε «φαρμάκι» στον ΛεΜπρον Τζέιμς, καθώς το Γκόλντεν Στέιτ νίκησε το Κλίβελαντ στους Τελικούς του ΝΒΑ. Αυτά τα Χριστούγεννα, πάντως, ο δεύτερος θα κληθεί να κεράσει τον φόργουορντ των πρωταθλητών δύο κιβώτια με εκλεκτά κρασιά, λόγω ενός στοιχήματος που έβαλαν πριν από 3 εβδομάδες. Οι δύο αθλητές θέλησαν να «μονομαχήσουν» με αυτό τον τρόπο για τον αγώνα ράγκμπι Μίσιγκαν Στέιτ-Οχάιο Στέιτ, για το NCAA. Ο Γκριν είναι απόφοιτος του Μίσιγκαν Στέιτ και μάλιστα πρόσφατα δώρισε ένα μεγάλο ποσό στο κολέγιό του, ενώ ο ΛεΜπρον, αν και δεν έπαιξε κολεγιακό μπάσκετμπολ, λατρεύει τους την ομάδα αμερικανικού ποδοσφαίρου των Buckeyes του Οχάιο Στέιτ, στη γενέτειρά του.

Μάλιστα, ο «LBJ» έχει πρωταγωνιστήσει και σε σποτ ως… παίκτης ράγκμπι! Ο Γκριν ευχαρίστησε τον Τζέιμς, δηλώνοντας πως «ο ΛεΜπρον είναι άνθρωπος του λόγου του» και αστειευόμενος ότι «ξέρει πως ένας νέος σαν εμένα δεν έχει χρήματα για καλό κρασί και με φρόντισε»! Έστω κι αν ο απόφοιτος των «Spartans» υπέγραψε το καλοκαίρι ένα μεγάλο συμβόλαιο με το Γκόλντεν Στέιτ. Ο σταρ των Καβς έστειλε στον παίκτη των Ουόριορς δύο κιβώτια με μπουκάλια Silver Oak του 2010, το οποίο στην αγορά κοστίζει 130 δολάρια η φιάλη! Προφανώς και η πρόσφατη συμφωνία ζωής του με την Nike του επιτρέπει να κάνει ακριβά δώρα.

Ένα... «δώρο» έκανε και ο Νικ Γιανγκ στον Κόμπι Μπράιαντ. Το δίκτυο ESPN, μέσω του λογαριασμού του στην ιστοσελίδα twitter ενημέρωσε για κάτι πρωτοφανές στο Λ.Α.. Αφού στο ματς του Σαββάτου στο Χιούστον, οι Λέικερς ηττήθηκαν μεν εύκολα, όμως εντύπωση δεν έκανε μόνο το γεγονός ότι ο ηγέτης των Ρόκετς, Τζέιμς Χάρντεν, παραδέχθηκε πως… φώναζε το όνομα του Μπράιαντ, όσο το κοινό του Τέξας αποθέωνε με τη σειρά του τον «Black Mamba»! Αλλά και το ότι ο Νικ Γιανγκ, έπειτα από 3 σεζόν και συνολικά 457 λεπτά στο παρκέ παρέα με τον Κόμπι, έδωσε την πρώτη ασίστ στον αρχηγό των «Λιμναίων»!!!

Βεβαίως, εκτός της διάθεσης του «Swaggy-P» μόνο να σουτάρει, αυτό δεν είχε συμβεί και γιατί ο Μπράιαντ έχασε πολλά ματς λόγω τραυματισμού την τελευταία 3ετία. Πάντως, ο ίδιος ο Νικ Γιανγκ αποθέωσε τα… παπούτσια του για την πάσα στον Κόμπι, δηλώνοντας tτην Δευτέρα (14/12) πως ήταν ”τα (σ.σ.: Adidas) Yeezys που με βοήθησαν να δώσω την ασίστ στον Μπράιαντ!”. Ο Γιανγκ μάλλον δεν ασχολήθηκε ιδιαιτέρως με τη νέα ήττα των Λέικερς και στις δηλώσεις του συνέχισε να μιλά για υποδήματα, αναφέροντας ότι «θα τα ξαναφορέσω και έχω πολλά ακόμη να φέρω στο παρκέ».