Ολος ο κόσμος «πάγωσε» «έσκασε» και και στεναχωρέθηκε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Κέβιν Ντουράντ στον αχίλλειο το Game 5 των τελικών  του ΝΒΑ ανάμεσα σε Ράπτορς και Ουόριορς στο Τορόντο και όλοι έσπευσαν να συμπαρασταθούν στον «KD» με μηνύματα στα social media. Ενας τραυματισμός που αναμένεται να αφήσει τον σταρ του ΝΒΑ για πολλούς μήνες εκτός δράσης. Και μάλιστα θα τον αφήσει εκτός δράσης σε μια χρονιά που ήταν free agent.

Το πιο συγκινητικό μήνυμα όμως, το έστειλε ένας από τους πιο κοντινούς του ανθρώπους. Ο πιο κοντινός και ίσως ο πιο αγαπητός για την ακρίβεια. Ο λόγος για την μητέρα του παίκτης των Ουόριορς.

Η Ουάντα Ντουράντ ανέβασε στα social media μια φωτογραφία με τον γιο της και τόνισε ότι ο «KD» έχει «καρδιά πραγματικού πολεμιστή» και ξεκαθάρισε ότι δεν θα το βάλει κάτω και θα ξεπεράσει αυτό το δυνατό χτύπημα της μοίρας, τονίζοντας ότι ο Κέβιν Ντουράντ: «θα το περάσει κι αυτό».

Αναλυτικά το μήνυμα της Ουάντα Ντουράντ για τον γιο της:

 «Για ΟΛΟΥΣ εσάς που αμφισβητείτε τον γιο μου ως άνθρωπο, για εσάς που τον αμφισβητείτε για την καρδιά του, την ακεραιότητά του και την αγάπη του για το μπάσκετ, απλώς δεν τον ξέρετε! Έχει καρδιά πραγματικού πολεμιστή! Θα περάσει κι αυτό… Ο Θεός να σας ευλογεί ΟΛΟΥΣ».

 

ΤΟ POST ΤΗΣ ΟΥΑΝΤΑ ΝΤΟΥΡΑΝΤ