Για την Vanessa Bryant ο χρόνος έχει σταματήσει στις 26 Ιανουαρίου 2020. Εκείνη την μέρα που σημάδεψε την ζωή της. Την μέρα που εκείνη και η οικογένειά της βυθίστηκαν στην θλίψη και όλος ο πλανήτης πάγωσε. Η σύζυγος του Kobe Bryant έχασε εκείνη την μέρα τα πάντα. Ο σύζυγός της και η κόρη τους, Gianna έφυγαν από τη ζωή μετά από την πτώση του μοιραίο ελικοπτέρου στο οποίο επέβαιναν.

Ό,τι κι αν έχει γίνει από τότε στην ζωή της Vanessa Bryant έχει.. μαύρο χρώμα σκοτεινό πένθιμο. Εκείνη και η οικογένειά της ζουν στην σκιά αυτής της τεράστιας διπλής απώλειας.

Ο Kobe Bryant πήρε μια θέση σήμερα στο Hall Of Fame. Φόρος τιμής στον τεράστιο παίκτη του ΝΒΑ. Μόνο που δεν θα είναι εκεί για να το γιορτάσει. Η γυναίκα του μίλησε για την διάκριση.

Ίσως να σκέφτηκε πόσο χαρούμενος θα ήταν ο «Black Mamba» αν ζούσε και βίωνε αυτή την στιγμή.

Η σύζυγος του Kobe Bryant έστειλε ένα συγκινητικό και ξεχωριστό μήνυμα για την στιγμή αυτή μέσω του ESPN και όπως είπε με την πίκρα και τον πόνο ζωγραφισμένα στα μάτια της  και έχοντας μαζί της την κόρη της, Natalia: «Είμαστε περήφανοι για αυτόν. Μακάρι να ήταν μαζί μας να το γιορτάζαμε, αλλά είναι σίγουρα το μεγαλύτερο του κατόρθωμα στο ΝΒΑ».

Η Vanessa Bryant ανέφερε μεταξύ άλλων: “Είναι εκπληκτικό επίτευγμα και ιδιαίτερα τιμητικό. Είμαστε περήφανοι για αυτόν. Μακάρι να ήταν μαζί μας να το γιορτάζαμε, αλλά είναι σίγουρα το μεγαλύτερο του κατόρθωμα στο ΝΒΑ. Όλα όσα κατάφερε ως αθλητής είχαν αυτό το αντίκρυσμα. Είμαστε περήφανοι για αυτόν».

 

TO MHNYMA ΤΗΣ VANESSA BRYANT