Οι Lakers εν τέλει κατάφεραν να ολοκληρώσουν την περίεργη αυτή σεζόν και να εκπληρώσουν τον στόχο τους που δεν ήταν άλλος από το να επανέλθουν στην κορυφή του NBA. Ένας στόχος που έγινε υποχρέωση όταν στις αρχές του χρόνου ο “Θρύλος” της ομάδας “έσβησε” τόσο άδοξα στους λόφους της California μαζί την κόρη του Gigi και άλλα εφτά άτομα.

 Ο LeBron επηρεάστηκε αρκετά από αυτό μιας και λίγες ώρες πριν το δυστύχημα είχε μιλήσει με τον “Black Mamba” έτσι ώστε ο δεύτερος να τον συγχαρεί που ο “Βασιλιάς” τον προσπέρασε σε συνολικούς πόντους και μάλιστα στην γενέτειρα του δεύτερου στην Philadelphia. Ενδεικτικό για το πόσο θα επηρέαζε τον LeBron το άκουσμα της είδησης αυτής είναι η δήλωση του Anthony Davis πως “Είχαμε μαζευτεί όλη η ομάδα στο αεροπλάνο και συζητούσαμε πως θα του το πούμε μιας και εκείνος κοιμόταν”. Έπειτα από το τραγικό αυτό συμβάν ο LeBron δεσμεύτηκε απέναντι στην ¨ψυχή” του Κοbe να φέρει τον τίτλο στο LA.

 Εν τέλει αυτό έγινε και μετά το πέρας κάποιων ημερών ο LeBron έκανε ένα πολύ συγκινητικό post στο οποίο όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ελπίζει πως τον έκανε περήφανο αλλά και πως του λείπει και τον αγαπά

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Hope I’m made you proud my brother!! Love and miss you Champ!! #BlackMamba 24•8•2

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LeBron James (@kingjames) στις

Tags:
LeBron James