To «Finding Giannis» προβλήθηκε στο NBA TV και προκάλεσε «ρίγη» συγκίνησης στους απανταχού φίλους του μπάσκετ. Στο μίνι-ντοκιμαντέρ διάρκειας 21 λεπτών παρακολουθούμε την πορεία του Γιάννη από τον Φιλαθλητικό μέχρι το «τώρα».

Παράλληλα παρουσιάζονται και μιλάνε για τον «Greek Freak» μέλη της οικογένειας του, σκάουτερ, ο ατζέντης του αλλά και ο ίδιος ο Γιάννης για το πώς βίωσε την πορεία του από την Αθήνα στο Μιλγουόκι. Ο Έλληνας σούπερσταρ μίλησε με ταπεινότητα για τα όσα έχει καταφέρει έως τώρα τονίζοντας ότι η οικογένεια του είναι το παν γι’ αυτόν, ενώ δεν παρέλειψε να πει για το πότε κατάλαβε ότι μπορεί να γίνει ο καλύτερος παίκτης του NBA, λέγοντας αναλυτικά:

«Όταν ήρθα, είδα παίκτες όπως ο ΛεΜπρόν, ο Κόμπι και ο Ντουράντ, που ήταν ξεχωριστοί επειδή ήταν συνεπείς και σταθεροί στην απόδοσή τους. Αναρωτήθηκα τότε αν μπορώ να είμαι συνεπής και δυνατός πνευματικά να κουβαλάω την ομάδα μου σε κάθε παιχνίδι; Στο ξεκίνημα της τρίτης μου χρονιάς κατάλαβα ότι κάτι αλλάζει. Είχα 27 πόντους στο πρώτο μου παιχνίδι. Είπα τότε στον μάνατζέρ μου ότι “μπορώ να τα κάνω αυτά κάθε βράδυ».

Δείτε το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ: