Με αφορμή λοιπόν τα δύο νέα επεισόδια του “The Last Dance” που “καθήλωσε” ολόκληρο τον μπασκετικό και όχι μόνο πλανήτη, έγινε γνωστός ο αριθμός των ανθρώπων που παρακολούθησαν το τελευταίο παιχνίδι του Jordan με τη φανέλα των Chicago Bulls.

Πιο συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στους τελικούς του ΝΒΑ το 1998 ανάμεσα σε Chicago Bulls και Utah Jazz. Ήταν το 6ο παιχνίδι της σειράς, στην οποία οι Bulls βρισκόντουσαν μπροστά στο επιμέρους σκορ της σειράς με 3-2 και τα πάντα κρίθηκαν στο αξέχαστο “The Shot” του Michael Jordan, ο οποίος “σκότωσε” τους Jazz και διαμόρφωσε το τελικό σκορ 87-86, χαρίζοντας τον 6ο τίτλο στην ομάδα και στον εαυτό του, αφήνοντας ακόμη μια φορά ιστορία στο “μαγικό” κόσμο του ΝΒΑ.

Μάλιστα, σύμφωνα και με τον Darren Rovell, 72 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν τον τελικό αυτό και το τελευταίο σουτ του Μichael Jordan, με την ομάδα που έγραψε ιστορία. Το κοντέρ πήγε να “σπάσει” στην αμερικανική τηλεόραση, καθώς έστω και λίγα λεπτά του συγκεκριμένου παιχνιδιού, το παρακολούθησε το 26% του πληθυσμού των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Δείτε τη σχετική δημοσίευση: