Μια από τις πιο συναρπαστικές στιγμές του χρόνου στο “μαγικό κόσμο” του ΝΒΑ πλησιάζει για άλλη μια φορά. Ο λόγος φυσικά για το All-Star Game. Όπως ανακοίνωσε και επίσημα η διοργανώτρια αρχή, αυτό φέτος θα διεξαθχεί στις 7 Μαρτίου στην Αtlanta.

Σε μια όμως και από τις πιο “ιδιότροπες” χρονιές ελέω της πανδημίας του κορονοϊού, τα μέτρα θα είναι αυστηρά και κάθε άλλο παρά “ξένα” στα μέχρι τώρα πρότυπα της διεξαγωγής του All-Star Game.

Πιο συγκεκριμένα, το ΝΒΑ σκοπεύει να δώσει 2,5 εκατομμύρια δολάρια για τα πρωτόκολλα ασφαλείας όσον αφορά παίκτες, προπονητές και staff ομάδας. 

Παράλληλα, τα έξοδα αυτά προστίθενται και σε εκείνα που έχουν σκοπό να πάνε για “φόρο τιμής” στον αείμνηστο “θρύλο” του ΝΒΑ και των Los Angeles Lakers, Kobe Bryant που “έφυγε” την περασμένη χρονιά από τη ζωή.

Στο τελικό σκορ του αγώνα θα προστεθούν 24 πόντοι σε κάθε ομάδα προκειμένου να “λάμψει” και πάλι η μνήμη όλων για αυτόν τον εμβληματικό αθλητή. Οι διαγωνισμοί τριπόντων, αλλά και ικανοτήτων θα γίνουν πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης, ενώ αυτός των καρφωμάτων θα πραγματοποιηθεί στο ημίχρονο του ματς.

O ισχυρός άνδρας του NBA, Adam Silver, είπε για το φετινό All Star Game: «Το NBA All-Star Game στην Ατλάντα θα συνεχίσει την ετήσια παράδοσή μας να γιορτάζουμε το παιχνίδι με τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο.

Εκτός από τα όσα θα διαδραματιστούν στο παρκέ, το All-Star Game θα τιμήσει τον ζωτικό ρόλο που παίζουν τα HBCU στις κοινότητές μας και θα εστιάσει την προσοχή και τους πόρους στην ανακούφιση των πιο ευάλωτων από την COVID-19».

Δείτε τα σχετικά δημοσιεύματα: