Σε ρυθμούς… πλέι οφ κινούνται άπαντες στο στρατόπεδο των Ντένβερ Νάγκετς. Οι “Σβώλοι” θα αντιμετωπίσουν στον α’ γύρο τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς γνωρίζοντας καλά πως μόνο… εύκολο δεν πρόκειται να είναι το έργο τους αφού οι “Πολεμιστές” είναι μία από τις πλέον σκληροτράχηλες ομάδες του ΝΒΑ. Ο Τζορτζ Καρλ έχει το μυαλό του, όμως, και… αλλού. Και πιο συγκεκριμένα στον Κένεθ Φαρίντ, ο οποίος προσπαθεί να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον αστράγαλό του.

Αισθάνομαι καλύτερα, μπορώ να περπατήσω χωρίς μπότα, μπορώ να περπατήσω ξυπόλητος. Είμαι όλο και καλύτερα μέρα με τη μέρα. Αν μπορώ να περπατήσω, μπορώ να παίξω”, δήλωσε αρχικά ο νεαρός πάουερ φόργουορντ για την κατάσταση της υγείας του και συνέχισε μιλώντας για τον βαθμό ετοιμότητάς του στο πρώτο παιχνίδι της σειράς: “Ελπίζω να παίξω. Δεν υπόσχομαι κάτι, αλλά άμα είμαι “καθαρός” θα παίξω”.

Σε κάθε περίπτωση, το ιατρικό τιμ του Ντένβερ κάνει αγώνα δρόμου για να τον έχει έτοιμο κόντρα στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς αφού ενδεχόμενη απουσία του θα αποδυναμώσει ακόμα περισσότερο τη φροντ λάιν των “Σβόλων“.