Αυτό το ντοκιμαντέρ που έχει σπάσει τα κοντέρ… ναι καλά ακούσατε, ο λόγος για το «The Last Dance», που συνεχίζει να κάνει εντυπωσιακούς αριθμούς στην τηλεθέαση του.

Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε πως οι ηλικίες μεταξύ 18-49, φαίνεται να δείχνουν περισσότερο ζήλο… μιας που οι νεότεροι έχουν όλη την θέληση και την όρεξη να δουν και να μάθουν μέσα απ’ τα μάτια του Jordan… μπάσκετ.

Εξάλλου ποιος καλύτερος απ’ αυτόν;

Συγκεκριμένα, τα επεισόδια 5 και 6 είχαν κατά μέσο όρο 5.5 εκατομμύρια τηλεθεατές, με το επεισόδιο 5 να έχει 5.8 εκατομμύριο και το έκτο να φτάνει μέχρι τους 5.2.

Ο Jordan ως κεντρικό πρόσωπο και γενικότερα οι αφηγήσεις της ζωής του, είναι οι πέντε πρώτες, σε τηλεθέαση… κάτι σίγουρα αναμενόμενο θα λέγαμε.

Η αναφορά στο «Madison Square Garden» επίσης ανέβασε την τηλεθέαση στην Νέα Υόρκη κατά 11% και φυσικά η παρουσία του αείμνηστου, Kobe Bryant έκανε το ίδιο στο Λος Άντζελες κατά 12%. 

Τέλος, το επεισόδιο με την αναφορά στον τζόγο και η ανάμειξη με Jordan, ήταν εκείνο με την χαμηλότερη τηλεθέαση στο Σικάγο.

Για να μην μιλήσουμε για τα Social Media, που κυριολεκτικά, παίρνουν φωτιά… έχοντας σχεδόν 4 εκ. αλληλεπιδράσεις. Πολύ καλά ακούσατε!

Δείτε εδώ: