Ο Mike James συνεχίζει να δικαιώνει τις προσδοκίες που γεννήθηκαν στο πρόσωπό του όταν η διοίκηση των Brooklyn Nets του εμπιστεύτηκε πριν από λίγες ημέρες τη θέση του back up shot creator, και ήταν για ακόμα μια φορά καταλυτικός για τη νίκη της ομάδας του!

Πιο συγκεκριμένα, ο μέχρι πρότινος παίκτης της CSKA Moscow -και το βασικότερο φαβορί για την κατάκτηση του MVP– τελείωσε τον αγώνα με 11 πόντους (4-5 σουτ, 1-1 τρίποντο, 2-2 βολές), 3 ριμπάουντ και 8 τελικές πάσες -επίδοση που αποτελεί το προσωπικό του career high!
Συνολικά, αγωνίστηκε για 21 λεπτά και σκόραρε όλους του τους πόντους στην τελευταία περίοδο, κατά την οποία οι νικητές έτρεξαν ένα επί μέρους σκορ της τάξης του 36-20 και έφυγαν θριαμβευτικά από την έδρα των Toronto Raptors (116-103).

Εκτός του James, οι Green (22 πόντοι, 8 ριμπάουντ), Durant (17 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 τάπες) και Griffin (17 πόντοι, 6 ριμπάουντ) ξεχώρισαν επίσης για τους Νets, που εξακολουθούν να προπορεύονται της κούρσας της Ανατολής με 42 νίκες σε 62 ματς.

Από την άλλη μεριά, για τους Καναδούς -που απέτυχαν να ισοφαρίσουν τις νίκες των 10ων αυτή τη στιγμή Washington Wizards– διακρίθηκαν οι Lowry με 24 πόντους και 6 ασίστ, και Anunoby με 21 πόντους, 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 2 κλεψίματα, ενώ ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Khem Birch, πέτυχε 13 πόντους και 14 ριμπάουντ σε 32 αγωνιστικά λεπτά.

 

Δείτε τις φάσεις του αγώνα:

 

 

 

Δείτε τις φάσεις του Mike James: