Οι Θάντερ έδειχναν να ελέγχουν τον αγώνα καθώς είχαν προβάδισμα μέχρι και το τέλος της τρίτης περιόδου. Στο τέλος όμως οι Ρόκετς με σύμμαχο την τρομερή ευστοχία στα τρίποντα στο 4ο δωδεκάλεπτο,έκαναν το 2 στα 2 και έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα ημιτελικά της δυτικής περιφέρειας. Ο Τζέιμς Χάρντεν ήταν εκπληκτικός με 35π., 4 ριμπάουντ και 8 ασίστ ενώ πολύ μεγάλη βοήθεια έδωσαν με τα μακρινά σουτ οι Γκόρντον (22π., 3/6 τρίποντα) και Ουίλιαμς (21π., 3/4 τρίποντα). Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ έκανε τα πάντα,πέτυχε το πρώτο triple double για τα φετινά playoffs αλλά δεν κατάφερε να χαρίσει την νίκη στην ομάδα του. Ο εκρηκτικός γκάρντ μέτρησε 51π.,10 ριμπάουντ,13 ασίστ,4 κλεψίματα και 4 λάθη. Όσο αγωνίστηκε ο Ράσελ αλλό τόσο έπαιξε και ο Ολαντίπο (41:22) αλλά δεν ικανοποίησε με τον 24χρονο γκάρντ να έχει 11π. με 1/7 τρίποντα και 9 ριμπάουντ. Η σειρά μεταφέρεται στην Οκλαχόμα και την Παρασκευή αναμένεται να πραγματοποιηθεί το Game 3.

Χωρίς Ντουράντ

Οι Ουόριορς αγωνίστηκαν χωρίς τον Κέβιν Ντουράντ λόγω προβλήματος στην γάμπα, αλλά παρόλα αυτά δεν συνάντησαν την παραμικρή δυσκολία,και διέσυραν τους Μπλέιζερς με 110-81. Ο Στέφεν Κάρι με 19π., 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 4 κλεψίματα και ο Τόμπσον με 16π. ήταν οι πρώτοι σκόρερ για την ομάδα του Στίβ Κερ. Ακόμη μια πληθωρική εμφάνιση από τον Γκριν με τον απόφοιτο του Μίσινγκαν Στέιτ να πετυχαίνει 6π., 12 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 κοψίματα. Από την άλλη πλευρά το δίδυμο Μακόλουμ-Λίλαρντ ήταν απογοητευτικό με τους αστέρες των Μπλέιζερς να έχουν 11 και 12 πόντους,  αντίστοιχα. Ο πιο πολύτιμος για την ομάδα του Τέρι Στότς ήταν ο Μο Χάρκλες με 15π.,8 ριμπάουντ και 3 κοψίματα. Οι «πολεμιστές» είναι το απόλυτο φαβορί και θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ακόμη ένα βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά,το Σάββατο στο «Moda Center».

Σε ένα παιχνίδι με πολλές αλλάγες στο σκορ και αρκετές ισοπαλίες,οι Ουίζαρντς κατάφεραν με το επιμέρους 35-23 της τέταρτης περιόδου να κερδίσουν τους Χοκς και να κάνουν το 2/2,έχοντας τον πρώτο λόγο στην σειρά με την Ατλάντα. Ο Τζόν Ουόλ δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα με τον άσο των «μάγων» να σκοράρει 32π., με 5 ριμπάουντ και 9 ασίστ. Ο Μπίλ από την μεριά του πρόσθεσε άλλους 31π. ενώ με double double τελείωσε ο Γκορτάτ(14π.-10 ριμπάουντ). Για τα «γεράκια» ο κορυφαίος ήταν ο Μίλσαπ με 27π., 10 ριμπάουντ,4 ασίστ και 2 κλεψίματα ενώ στους 23π. έμεινε ο Σρέντερ ο οποίος μοίρασε και 6 τελικές πάσες. Το ερχόμενο Σάββατο είναι το επόμενο ραντεβού των δύο ομάδων αυτή την φορά στην «Philips Arena»

 

ΑΝΑΤΟΛΗ

Μπόστονς Σέλτικς – Σικάγο Μπουλς 0-2

Κλίβελαντ Καβαλίερς – Ιντιάνα Πέισερς 2-0

Τορόντο Ράπτορς – Μιλγουόκι Μπακς 1-1

Ουάσινγκτον Ουίζαρντς – Ατλάντα Χοκς 2-0

ΔΥΣΗ

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς – Πόρτλαντ Τρειλ Μπλέιζερς 2-0

Σαν Αντόνιο Σπέρς – Μέμφις Γκρίζλις 2-0

Χιούστον Ρόκετς – Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 2-0

Λος Άντζελες Κλίπερς – Γιούτα Τζάζ 1-1

 

Houston Rockets- Oklahoma City Thunder Full Game Highlights

Golden State Warriors- Portland Trail Blazers Full Game Highlights

Washington Wizards- Atlanta Haws Full Game Highlights