Οι Νάγκετς αποχαιρέτησαν την φετινή σεζόν με μία γλυκόπικρη γεύση καθώς έφτασαν μετά από πολύ καιρό στους ημιτελικούς της Δύσης, ενώ παράλληλα βρέθηκαν πολύ κοντά στους Τελικούς Περιφέρειας αλλά ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ είχε άλλα σχέδια.

Παρόλα αυτά, οι «Σβώλοι» ξεκίνησαν την προετοιμασία των σχεδίων για το καλοκαίρι με πολύ καλά νέα. Όπως έγινε γνωστό ο παίκτης που επέλεξαν στο περσινό ντραφτ, Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ είναι έτοιμος να επιστρέψει στο παρκέ και μάλιστα θα είναι διαθέσιμος για το Σάμερ Λίγκ, που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο.

Ο νεαρός φόργουορντ αντιμετώπισε σημαντικά ζητήματα τραυματισμών καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα στην μέση το οποίο χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση. Πριν από αυτό, θεωρούταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας αλλά ο τραυματισμός του είχε ως αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί παρά τρία παιχνίδια στο Μισούρι.

Έτσι, από ένα top-3 prospect «κατρακύλησε» στο νούμερο 14 του ντραφτ, όπου τον επέλεξαν οι Νάγκετς, οι οποίοι αποφάσισαν ότι είναι καλύτερο για τον παίκτη να μείνει εκτός για όλη την σεζόν ώστε να ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμού καθώς υποβλήθηκε σε νέα εγχείρηση στην μέση τον περασμένο Ιούλιο.

Σε δηλώσεις του στα media o 20χρονος φόργουορντ είπε:«Είμαι ανυπόμονος να επιστρέψω στο παρκέ. Τίποτα δεν συγκρίνετε με τον είσαι εκεί για πρώτη φορά σε ένα «πραγματικό παιχνίδι».