Με λίγες μόλις αγωνιστικές ημέρες για το επίσημο τέλος της κανονικής διάρκειας του ΝΒΑ να απομένουν, είναι αντιληπτό πως κάθε νίκη μετράει δίπλα στο δρόμο για τα Playoffs -κάτι που κατάφεραν με χαρακτηριστική άνεση οι Boston Celtics, οι οποίοι άλωσαν το Chicago με 117-94 και ανέβηκαν μόνοι δεύτεροι στη 2η θέση της ανατολικής περιφέρειας. 

Οι J’s -Jayson Tatum και Jaylen Brown- ήταν ξανά καταπληκτικοί και δείχνουν να φορμαρίζονται στο κατάλληλο σημείο της χρονιάς, ενώ σε μεγάλο βράδυ -ακόμα ενα- βρέθηκε και ο Al Horford που έκανε εν ολίγοις τα πάντα στο παρκέ του Illinois. 

 

Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στατιστικά στοιχεία της αναμέτρησης πατώντας ΕΔΩ

 

 

 

Το έκαναν ξανά! Οι Nets κατάφεραν για δεύτερο φετινό παιχνίδι στο ιστορικό MSG της Νέας Υόρκης να επιστρέψουν από απόσταση της τάξης του -20 και να αλωσουν την έδρα των τοπικών Knicks, φτάνοντας έτσι σε ένα πολύ μεγάλο διπλό για την εδραίωσή τους στο Play In της Ανατολής. 

Το δίδυμο των Kevin Durant και Kyrie Irving ήταν φυσικά ασταμάτητο για άλλη μια φορά, με τον πρώτο μάλιστα να αγγίζει και το triple double, το τρίτο της φετινής σεζόν, επίδοση που αποτελεί και προσωπικό career high! 

Μάλιστα, στα δύο τελευταία δεύτερα ημίχρονα με τους Knicks γηπεδούχους, οι Nets κερδίζουν με 127-72 στο συνολικό σκορ! 

 

Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στατιστικά στοιχεία της αναμέτρησης πατώντας ΕΔΩ.

 

 

 

Η φετινή σεζόν είναι η πλέον καλύτερη για τους Suns, που εκτός από την πρώτη θέση της Δύσης αλλά και του ΝΒΑ, κάτι που τους φέρει σε θέση πλεονεκτήματος σε κάθε σειρά στα επερχόμενα Playoffs, έκαναν και ρεκόρ στις νίκες τους με 63. Ωστόσο, η επική ανατροπή που πήγε να γίνει σήμερα στο LA θα ξεπερνούσε κάθε λογική! 

Συγκεκριμένα, το Phoenix, χωρίς τον βασικό κορμό παικτών του, βρέθηκε να χάνει ακόμα και με 39 πόντους από τους Clippers, ωστόσο βρίσκοντας 48 πόντους επιθετικά στην 4η περίοδο έκανε ντέρμπι το ματς και λίγο έλειψε να κάνει μια μεγάλη ανατροπή λυγιζοντας εν τέλει με 109-113…

 

Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στατιστικά στοιχεία της αναμέτρησης πατώντας ΕΔΩ.

 

 

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της χθεσινής βραδιάς:

Bulls – Celtics 94-117

Pistons – Mavericks 113-131

Knicks – Nets 98-110

Hawks – Wizards 118-103

Jazz – Thunder 137-101

Clippers – Suns 113-109