Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει τις μαγικές εμφανίσεις στο ΝΒΑ, συνεχίζει να οδηγεί τους Μπακς σε μια τρελή κι απίθανη πτήση φέτος στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη  και ο ένας μετά τον άλλο οι άνθρωποι της κορυφαίας μπασκετικής βιομηχανίας θεάματος της υφηλίου συνεχίζουν να υποκλίνονται στο απίστευτο ταλέντο του «Greek Freak». Τελευταίος κρίκος σε αυτή την αλυσίδα ήταν ο Αλβιν Τζέντρι.

Ο προπονητής των Πέλικανς είδε τον Ελληνα παίκτη να οδηγεί (24 πόντους, 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ) τους Μπακς στη νίκη επί της ομάδας του και μάλιστα μέσα στη Νέα Ορλεάνη με 130-113 και μετά το ματς του έβγαλε το καπέλο.

Ο Τζέντρι μίλησε για την μεταμόρφωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο και την τεράστια αλλαγή στο σώμα του, αλλά και την κλάση του. Ο προπονητής της ομάδας της Νέας Ορλεάνης τόνισε ότι ο «Greek Freak» είναι ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος και επισήμανε ότι θα του είναι δύσκολο να μην ψηφίσει τον Αντετοκούνμπο για MVP της σεζόν.

Αναλυτικά ο Αλβιν Τζέντρι είπε:

«Μπορείτε να δείτε την δραματική αλλαγή που έχει γίνει στο σώμα του σε σχέση με τη rookie χρονιά του. Οι ώμοι του είναι μεγαλύτεροι από οποιουδήποτε άλλου παίκτη στο ΝΒΑ! Είναι ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Όλοι λένε για την ψηφοφορία του ΝΒΑ. Για μένα θα είναι πολύ δύσκολο να μην το ψηφίσω πολυτιμότερο παίκτη της σεζόν».