Η εντυπωσιακή εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Κώστας Κουφός στη χθεσινοβραδινή νίκη των Ντένβερ Νάγκετς επί των Κλίβελαντ Καβαλίερς δεν έχει περάσει απαρατήρητη στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Τόσο ο Τζορτζ Καρλ όσο και ο Ντανίλο Γκαλινάρι με δηλώσεις τους έσπευσαν να απονείμουν τα εύσημα στον Έλληνα σέντερ μιλώντας για την καθοριστική συμβολή που είχε στη δύσκολη επικράτηση των “Σβόλων”.

“Πιστεύω πως ο Κώστας κάνει εξαιρετική δουλειά πετυχαίνοντας εύκολα καλάθια για μας. Τα γκαρντ μας τον τροφοδότησαν αρκετά, αν και έκαναν πολλά λάθη”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τζορτζ Καρλ, με τον Ντανίλο Γκαλινάρι να προσθέτει: “Είναι ένας πολύ έξυπνος παίκτης. Ξέρει πώς να παίζει. Είναι πάντα στη σωστή θέση τη σωστή στιγμή. Δεν χρειάζεται να πηδήξει πολύ ψηλά ή να κάνει κάτι τρελό. Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον”.

Η ζημιά που έκανε ο Κώστας Κουφός στη ρακέτα των “Ιπποτών” είναι κάτι που σχολίασε και ο προπονητής του Κλίβελαντ, Μπάιρον Σκοτ, ο οποίος αναφερόμενος στον Έλληνα σέντερ τόνισε πως “αρκετές φορές τον έχασε ο Τάιλερ (Ζέλερ) και οι Ντένβερ Νάγκετς είναι μία ομάδα που πασάρει καλά στο “ζωγραφιστό”.