Εχουν γίνει πολλές φορές μαλλιά κουβάρια στα παιχνίδια  των Ουόριορς με τους Καβαλίερς. Ο Ντρέιμοντ Γκριν και ο Λεμπρόν Τζέιμς, έχουν ανταλλάξει διάφορα στα… γαλλικά, έχουν κοντέψει να πιαστούν στα χέρια. Το 2016 στον 4ο τελικό ο Λεμπρόν «πάτησε» τον αντίπαλό του, ο Γκριν του έριξε μια ψιλή και μετά έγινε χαμός. Σε ένα παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες το 2017 ο παίκτης του Γκόλντεν Στέιτ έκανε ένα… μαρκάρισμα καράτε στον «βασιλιά» και τον ξάπλωσε στο έδαφος. Αυτό δεν σημαίνει όμως, ότι δεν τον σέβεται ως άνθρωπο και φυσικά ως παίκτη. Και το απέδειξε αυτό ο Γκριν με τον πιο εμφατικό τρόπο.

«Είναι φίλος μου»

Ο παίκτης των Ουόριορς έσταξε μέλι για τον Λεμπρόν Τζέιμς, του έβγαλε το καπέλο του για όσα κάνει, τον χαρακτήρισε παράδειγμα για τους νεότερους και δεν δίστασε να τον αποκαλέσει «φίλο» του.

«Δείτε τον ΛεΜπρόν όλα αυτά τα χρόνια, τον τρόπο που παίζει, που διαχειρίζεται τις επιχειρήσεις του, τον τρόπο χτίζει το σώμα του. Δείχνει τον δρόμο, όχι μόνο σε μένα αλλά και στους νεότερους παίκτες. Παλεύω στο παρκέ. Ακόμα και με τον αδελφό μου να έπαιζα, θα ήθελα να του πάρω το κεφάλι», τόνισε ο Ντρέιμοντ Γκριν και συμπλήρωσε: «Εκτός γηπέδων όμως, είναι ένας τύπος που παρακολουθώ και βλέπω αυτά που κάνει. Είναι τρελό να μην ακολουθήσεις το παράδειγμά του ΛεΜπρόν. Πολλές φορές στην ζωή σου δείχνουν κάτι επιτυχημένο και εσύ θες να το διαχωρίσεις κάνοντας κάτι διαφορετικό. Και στο τέλος απλά το καταστρέφεις. Είναι φίλος μου. Θέλω να… μαθαίνω από εκείνον»!

 

ΤΟ «ΠΑΤΗΜΑ» ΤΟΥ ΛΕΜΠΡΟΝ ΚΑΙ Η… ΨΙΛΗ ΤΟΥ ΓΚΡΙΝ

 

ΤΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ… ΚΑΡΑΤΕ ΤΟΥ ΓΚΡΙΝ ΣΤΟΝ ΛΕΜΠΡΟΝ