Ο προπονητής των Golden State Warriors Steve Kerr μέσω ανάρτησης που πραγματοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter εκθείασε το μεγαλείο της ψυχής του Shaun Livingston

Ο 34χρονος άσσος των “Πολεμιστών” βρισκόταν στην ομάδα με τον Kerr από το 2014 μέχρι και πέρσι. Μαζί κατέκτησαν 3 φορές το πρωτάθλημα του ΝΒΑ το 2015, το 2017 και το 2018. Ωστόσο δεν τον κάνουν τα 3 δαχτυλίδια τόσο μεγάλο αθλητή. Το γεγονός πως είχε αρκετούς και πολύ σοβαρούς τραυματισμούς που τον άφησαν πολύ καιρό εκτός παρκέ και επέστρεψε ακόμα πιο δυνατός είναι κάτι το αξιοσημείωτο. Πολλοί του έλεγαν πως δεν θα καταφέρει να παίξει πάλι στη ζωή του μπάσκετ. Εκείνος όμως απέδειξε το αντίθετο σε όλους και με το παραπάνω.

Με αφορμή μάλιστα και το post που έκανε το “Bleacher Report” για τον Livingston, o Steve Kerr έγραψε τα παρακάτω πράγματα:

«Ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει και συναναστραφεί. Η επιμονή του να επιστρέψει από εκείνο τον τραυματισμό για να παίξει και να ηγηθεί σε ένα τόσο ψηλό επίπεδο είναι κάτι το αξιοσημείωτο».

Δείτε το εν λόγω post για τον άσσο των Warriors: