Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα μέσα στη μέρα, οι Χιούστον Ρόκετς πωλήθηκαν από τον Λέσλι Αλεξάντερ στον επιχειρηματία Τίλμαν Φερτίτα αντί του ποσού ρεκόρ των 2,2 δις δολλαρίων!

Ο νέος ιδιοκτήτης των Τεξανών στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ανέφερε: «Αποτελεί μεγάλη τιμή μου το ότι επιλέχθηκα να είμαι ο επόμενος ιδιοκτήτης των Χιούστον Ρόκετς. Ένα όνειρο ζωής γίνεται πραγματικότητα. Ο Λέσλι Αλεξάντερ υπήρξε ένας από τους καλύτερους ιδιοκτήτες σε όλα τα σπορ και τον ευχαριστώ θερμά για την ευκαιρία που μου δίνει. Έχει την καρδιά πρωταθλητή. Σεβόμενος τη διαδικασία που απαιτεί την έγκριση της μεταβίβασης από το συμβούλιο των ιδιοκτητών του ΝΒΑ, δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο από το ότι είμαι συναισθηματικά φορτισμένος από το γεγονός ότι μου δίνεται αυτή η ευκαιρία στην αγαπημένη μου πόλη, το Χιούστον».

Από την μεριά του ο-πρώην πλέον ιδιοκτήτης- Λέσλι Αλεξάντερ δήλωσε για την συμφωνία: «Είμαι ενθουσιασμένος που καλωσορίζω και παραχωρώ τη σκυτάλη στον Τίλμαν. Είναι από το Χιούστον, ηγετική φυσιογνωμία στο χώρο των επιχειρήσεων και δεσμευμένος στην επιτυχία και τη διάκριση των Ρόκετς μέσα και έξω από τα γήπεδα. Γνωρίζω προσωπικά τον Τίλμαν για πάνω από 24 χρόνια και δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να είχα βρει κάποιον ικανότερο να συνεχίσει τη νικηφόρο παράδοση των δικών μας Χιούστον Ρόκετς»