Ο Στιβ Νας αποκάλυψε για πρώτη φορά πως οι Σανς δεν είναι η πρώτη του επιλογή και όπως όλα δείχνουν θα αποχαιρετήσει το Φοίνιξ. Όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος μέχρι πριν 2-3 μήνες η παραμονή του ήταν δεδομένη, όμως πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει και ο ίδιος έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θ’ αλλάξει ομάδα, ώστε να παίξει μπάσκετ τρία χρόνια ακόμα και να γράψει τον επίλογο στην σπουδαία καριέρα του.

“Για πρώτη φορά καταλαβαίνω ότι μπορεί και να μην είμαι του χρόνου στο Φοίνιξ” δήλωσε σε συνέντευξή του ο Καναδός σταρ και συνέχισε λέγοντας πως: “Αν και το θεωρούσα σίγουρο, τώρα πια βλέπω ότι στην πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετικό. Δεν αισθάνομαι ότι είναι η πρώτη μου επιλογή, όπως δεν αισθάνομαι ότι είναι αποφασισμένοι να με κρατήσουν. Το θετικό είναι ότι υπάρχουν επιλογές που στα μάτια που είναι συναρπαστικές”.

Μέχρι στιγμής 8 ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Νας, όμως οι Ράπτορς φαίνεται να είναι αυτή τη στιγμή η ομάδα που κινείται πιο έντονα για την απόκτηση του 38χρονου πλέι- μέικερ. Γι’ αυτό το λόγο σκέφτονται να του καταθέσουν επίσημη πρόταση την Ιουλίου που θα φτάνει τα 36 εκατομμύρια δολάρια για 3 χρόνια και καμία άλλη ομάδα δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να πλησιάσει αυτό το ποσό.

“Πρέπει να προβλέψω που θα έχω καλύτερες πιθανότητες για να πετύχω κάτι καλό, αλλά και που θα είμαι ευτυχισμένος” τόνισε ο Νας.

Για το ενδεχόμενο μετακίνησής του στους Ράπτορς είπε: “Είναι μια περίπτωση που εξετάζω, προσπαθώ να δω πως μπορούν να βελτιωθούν και τι είδους επιρροή μπορώ να έχω στην πρόοδό τους” και κατέληξε λέγοντας ότι: “Το Τορόντο είναι ένα ξεχωριστό μέρος για μένα, όπως και το Ντάλας, στο οποίο μπορεί να είμαι υποψήφιος σε περίπτωση που ο Mαρκ Κιούμπαν δεν καταφέρει να αποκτήσει τον Ντερόν Ουίλιαμς“.