Έτοιμος για μεγάλα πράγματα στην νέα σεζόν δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Τζον Ουόλ.
 
Ο ποιντ γκαρντ των Ουίζαρντς αναρρώνει από την εγχείρηση που πραγματοποίησε στο αριστερό του γόνατο πριν από ένα μήνα,ώστε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν τα τελευταία 3 χρόνια. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως προτιμούσε να διεισδύει συνεχώς από τον αριστερό διάδρομο,ρίχνοντας το βάρος στο δεξί του πόδι για να αποφύγει την πίεση στο αριστερό,κάτι που παραξένεψε και τους θεράποντες ιατρούς του, οι οποίοι απορούσαν με την αντοχή του άσου των Μάγων.
 
Στην συζήτηση που είχε ο Ουόλ με τον Mαικλ Λι του The Vertical(Yahoo) επισήμανε πως σε πρόσφατη επίσκεψη που δέχτηκε από τον Σκοτ Μπρουκς, ο νέος προπονητής των Ουίζαρντς τον ενθάρρυνε και τόνισε πως ακόμα δεν έχει βγάλει όλο το ταλέντο του στο παρκέ.Ο Ουόλ πρόσθεσε πως ακόμα δεν έχουμε δει το 100% της απόδοσης του,παρά μόνο ψήγματα.
 
Πλέον, έχοντας ξεπεράσει τους πόνους στο αριστερό γόνατο, εμφανίζεται αποφασισμένος να οδηγήσει την ομάδα του στα πλέι οφ αποδεικνύοντας την μεγάλη αξία του.
 
Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Ουόλ πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν του μέχρι τώρα έχοντας 19.9 πόντους, 10.2 ασίστ,4.9 ριμπάουντ και 1.9 κλεψίματα, ενώ πέτυχε και 49 νταμπλ νταμπλ σε 77 παιχνίδια.