Στις 19 Δεκεμβρίου 2021, η Αθλητική Ένωση Πικερμίου καταφέρνει να σπάσει ένα ηχηρό αρνητικό σερί 5 αγώνων κάμπτοντας την αντίσταση του ΑΟΦ Πορφύρας με 68-54 στον Πειραιά για την 2η επιτυχία της στη σεζόν αλλά και την πρώτη από τα τέλη Οκτωβρίου (61-47 τον Παπάδο Γέρας).
Έτσι, θα πήγαινε στο μεγάλο ντέρμπι παραμονής με τον ΦΟ Βροντάδου με έναν αέρα +1 βαθμού με στόχο να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να μην επιτρέψει στους νησιώτες να αλώσουν το «σπίτι» του.

Και αυτό ακριβώς έκανε, με το συγκρότημα του coach Πουλίδη να σταματάει στους 93 ολόκληρους πόντους έχοντας 5 παίκτες του σε διψήφιες αποχρώσεις στο σκοράρισμα, με τους 3 εξ αυτών μάλιστα να σημειώνουν τουλάχιστον 18 πόντους και να οδηγούν τους Αθηναίους στο 3ο ροζ φύλλο τους με εμφατικό μάλιστα τρόπο (93-72).
Ο κορυφαίος του γηπέδου δεν ήταν άλλος από τον Σπύρο Γεωργούτσο, ο οποίος -μια αγωνιστική μετά τους 20 κόντρα στον ΑΟΦΠ– σταμάτησε στους 25 ολόκληρους πόντους και οδήγησε τον οργανισμό του σε ένα πολύ καίριο για την παραμονή του στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής αποτέλεσμα.

Πριν από μερικές ημέρες, ο έμπειρος σκόρερ αποφάσισε να αφήσει για πρώτη φορά έπειτα από 2.5 χρόνια το Πικέρμι και να αλλάξει παραστάσεις.
Και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του τον βρήκε στη Χίο και τον Βροντάδο, την ομάδα δηλαδή που είχε σπρώξει νωρίτερα προς τις τοπικές κατηγορίες, με στόχο να τον κρατήσει στη Γ’ Εθνική!

Την τελευταία φορά μάλιστα που φόρεσε τα χρώματα του Πικερμίου ήταν για άλλη μια φορά συγκλονιστικός με 18 πόντους (2η καλύτερη επίδοση του αγώνα), ενώ πέτυχε και το νικητήριο καλάθι που έφερε την πρώην ομάδα του 2 βαθμούς πάνω από τη νυν.

Αναλυτικά τα στατιστικά του:

2020-21: ΦΟ Βροντάδου – Πικέρμι 63-73 (23 πόντοι)
2021-22: Πικέρμι – ΦΟ Βροντάδου 93-73 (25 πόντοι)