Αδιάφορο αφήνουν τον Τσάνινγκ Φράι οι κατηγορίες των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στο πρόσωπο του ΛεΜπρόν Τζέιμς, για τον αποκλεισμό του Ντρέιμοντ Γκριν από τον πέμπτο τελικό.

Οι “πολεμιστές” τα έχουν βάλει με το “Βασιλιά” και την ομάδα του, καθώς τους θεωρούν υπεύθυνους για την απουσία του Γκριν από το πέμπτο – ίσως και τελευταίο – παιχνίδι των τελικών. Ο Φράι, όμως, δε “συγκινείται” με αυτά και τον αφήνουν παγερά αδιάφορο, σχολιάζοντας πως η δουλειά του είναι να κερδίσει το επόμενο παιχνίδι και δεν τον απασχολούν όσα λέγονται από την μεριά των Ουόριορς, οι οποίοι μπορούν ακόμα και να…κλάψουν!

Αναλυτικά:

“Θέλεις την αλήθεια; Δεν δίνω μία! Ειλικρινά δεν δίνω μία! Σαν το μηδέν. Δεν με απασχολεί τι λένε. Δεν με απασχολεί τίποτα από τα όσα λένε.
Το μόνο που με νοιάζει είναι το τι πιστεύουν οι συμπαίκτες μου, οι οπαδοί μας και φυσικά οι οικογένειες μας. Επίσης έχω μία δουλειά κι αυτή είναι να κερδίσω το επόμενο ματς! Μπορούν να μιλούν, να λένε ό,τι θέλουν, μπορούν ακόμα και να κλάψουν! Εμείς έχουμε μία δουλειά!”