Η “αράχνη” καλοπληρώθηκε αυτή την offseason. Σύμφωνα με το ESPN και τον Adrian Wojnarowski, η Utah και ο Donovan Mitchell συμφώνησαν πριν από λίγη ώρα σε 5ετές μάξιμουμ συμβόλαιο, ανάλογο με αυτό του De’Aaron Fox, το οποίο θα αποφέρει στον 24χρονο σούτινγκ γκαρντ 163 εκατομμύρια δολάρια για τα επόμενα πέντε χρόνια, ένα ποσό που μπορεί να φτάσει τα 195 υπό την προϋπόθεση να συμπεριληφθεί σε μία από τις καλύτερες ομάδες της κανονικής περιόδου.

Ο Mitchell προέρχεται από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, κατά την οποία είχε 24,0 πόντους, 4,4 ριμπάουντ και 4,3 ασίστ κατά μέσο όρο στην κανονική περίοδο, σουτάροντας με 44,9% εντός πεδιάς και 36,6% πίσω από τη γραμμή του τρίποντου. Εκεί όπου έκανε πάντως τις καλύτερες εμφανίσεις του ήταν στα playoffs, έχοντας 36,3 πόντους ανά αγώνα με ποσοστό 52,9% στα σουτ (και 51,6% στα τρίποντα) στη σειρά με τους Nuggets.

Η Utah αποκλείστηκε βέβαια από το Denver, αν και προηγήθηκε στη σειρά με 3-1 νίκες. Ο “Spider”, πάντως, ήταν ο τελευταίος που ευθυνόταν γι αυτό…