Οι Σανς αντιμετωπίζουν τα ξημερώματα της Τετάρτης του Πάσχα (05:00) τους Πέλικανς στο game 5, με την σειρά να επιστρέφει στην έδρα τους, ενώ βρίσκεται σε ισορροπία (2-2).

Ωστόσο ο Devin Booker δεν θα αγωνιστεί ούτε στο 5ο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα προημιτελικά της Δυτικής Περιφέρειας των playoffs του ΝΒΑ και αυτό το γεγονός προβληματίζει τον τεχνικό των «ήλιων», Monty Williams.

Ο εξαιρετικός σουτέρ των πρωτοπόρων της Δύσης στην regular season θα απουσιάσει για 3ο διαδοχικό παιχνίδι, αφού είχε τραυματιστεί στο game 2, όπου η ομάδα από τη Νέα Ορλεάνη έφερε τη σειρά στα ίσια (1-1).

Ο Αμερικανός guard θα σφίξει τα δόντια, ούτως ώστε να αγωνιστεί στην 6η σύγκρουση των αποψινών αντιπάλων, αφού η πορεία της υγείας του βαίνει καλώς και είναι αρκετά πιθανό να επιστρέψει στο επόμενο ματς.

Σίγουρα οι Suns έχουν βάθος στο ρόστερ και θα καλύψουν την απουσία του Booker, αλλά οι «Πελεκάνοι» δεν αστειεύονται, παίζουν με άγνοια κινδύνου και ήδη το άγχος έχει μεταφερθεί στην αντίπερα όχθη, παρότι οι «Ήλιοι» είναι ανώτεροι ποιοτικά σαν ομάδα.