Η αγωνιστική δράση του “μαγικού” κόσμου του ΝΒΑ όπως έχει γίνει γνωστό επιστρέφει στις 31 Ιουλίου και το ενδιαφέρον αναμένεται τεράστιο για την εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Μία από τις πιο σταθερές ομάδες που διεκδικεί μια θέση στην 8αδα και τα Playoffs της διοργάνωσης είναι οι Brooklyn Nets, μιας και πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος βρισκόντουσαν στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Ανατολικής Περιφέρειας με ρεκόρ 30-34. 

Ωστόσο, το μέλλον τους είναι αβέβαιο, καθώς οι δύο μεγάλοι αστέρες τους Κyrie Irving και Kevin Durant σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφου του ESPN Adrian Wojnarowski δεν έχουν σκοπό να αγωνιστούν φέτος σε κάποιο άλλο παιχνίδι λόγω των τραυματισμών τους.

Άλλωστε, ο KD έχει εκφράσει την επιθυμία του να μην αγωνιστεί φέτος και να προχωρήσει στην πλήρη και σωστή αποκατάστασή του μετά το σοβαρό τραυματισμό που είχε πέρσι με τη φανέλα των Golden State Warriors.

Ο “Uncle Drew” από την άλλη φέτος αποτέλεσε καταλυτικό παράγοντα για τους Nets πριν από τον τραυματισμό του. Τον Μάρτιο υποβλήθηκε σε χειρουργείο και δεν δηλώνει έτοιμος για να προσφέρει τις “υπηρεσίες” του στην ομάδα του. 

Υπενθυμίζουμε πως ο Kyrie Irving φέτος είχε 27,4 πόντους, 5,2 ριμπάουντ και 6,4 ασίστ μ.ο. ανά παιχνίδι σε συνολικά 20 αγώνες που πήρε μέρος στο “μαγικό” κόσμο του ΝΒΑ

Δείτε τα σχετικά δημοσιεύματα: