Η διαρκής κατρακύλα των Λος Άντζελες Λέικερς σε συνδυασμό με την μέτρια πορεία των Μπρούκλιν Νετς, αλλά και το… σκωτσέζικο ντους των Μινεσότα Τίμπεργουλβς έχουν φέρει αρκετά προβλήματα στις τρεις ομάδες.

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ φαίνεται πως δεν “κολλάει” με το σύστημα των “Λιμνανθρώπων”, κάτι που έχει αντίκτυπο τόσο στην απόδοσή του, όσο και στα αποτελέσματά τους. Παράλληλα, το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί εδώ και λίγες εβδομάδες στη Μινεσότα για τον Κέβιν Λαβ, αλλά και το… ταβάνι που έχει πιάσει ο Μπρουκ Λόπεζ φέτος φέρνουν στο προσκήνιο μία ανταλλαγή που είναι ικανή να αλλάξει τα δεδομένα στον χάρτη του ΝΒΑ.

Κι αυτό γιατί τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί έντονα το σενάριο μίας τριπλής ανταλλαγής ανάμεσα σε Λέικερς – Τίμπεργουλβς – Νετς που θα περιλαμβάνει τους τρεις σούπερ σταρ.

Έτσι, αν “λάβει σάρκα και οστά” η σπέκουλα που έχει δημιουργηθεί γύρω από τη συγκεκριμένη κίνηση, ο Ντουάιτ Χάουαρντ θα μετακομίσει στο Μπρούκλιν, από το οποίο θα αποχωρήσει ο Μπρουκ Λόπεζ με προορισμό τη Μινεσότα, με τους “Λύκους” να παραχωρούν στους Λέικερς τον Κέβιν Λαβ.

Όχι κι άσχημα ε;