Έχοντας δημιουργήσει μία σούπερ πεντάδα, οι Λέικερς έχουν στρέψει, πλέον, την προσοχή τους στην απόκτηση παικτών που θα μπορούν ερχόμενοι από τον πάγκο να δώσουν σημαντικές λύσεις. Άλλωστε, σε πολλές περιπτώσεις οι ρολίστες είναι αυτοί που δίνουν το κάτι παραπάνω κατά τη διάρκεια της χρονιάς συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάκτηση ενός τίτλου.

Γι αυτό το λόγο, οι “Λιμνάνθρωποι” έχουν βάλει στο “στόχαστρό” τους τον Λεάντρο Μπαρμπόσα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Ιντιάνα Πέισερς. Ο 30χρονος γκαρντ βρίσκεται σε συζητήσεις με αρκετές ομάδες του ΝΒΑ, αλλά η… κίνηση του Στιβ Νας να του στείλει μήνυμα για να τον πείσει να μετακομίσει στην “πόλη των αγγέλων” ίσως αποδειχθεί καταλυτική στην τελική απόφαση του Βραζιλιάνου.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά και ο ίδιος: “Μεταξύ άλλων, είμαι σε συζητήσεις με Φοίνιξ Σανς, Μπρούκλιν Νετς και Λος Άντζελες Λέικερς. Ο Στιβ Νας έφτασε στο σημείο να μου στείλει μήνυμα επειδή με θέλει εκεί“.

Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν τελικά το “ψηστήρι” του Νας θα πιάσει τόπο προσθέτοντας ακόμα ένα σημαντικό όπλο στη φαρέτρα της ομάδας του Μάικ Μπράουν.